ΑρχικήinetΚατεβάστε το θέμα Snow Panoramic της Microsoft για τα Windows 8.1

Κατεβάστε το θέμα Snow Panoramic της Microsoft για τα Windows 8.1

Download-Microsoft-s-Snow-Panoramic-Theme-for-Windows-8-1Η Microsoft δημοσίευσε ένα νέο θέμα για τους χρήστες των Windows 8.1, παρέχοντας έτσι σε όσους έχουν ήδη εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο λειτουργικό της σύστημα, περισσότερα καλούδια προσαρμογής για τους επιτραπέζιους υπολογιστές τους.

Ονομάζεται “Snow Panoramic”, το νέο θέμα περιλαμβάνει μια συλλογή από 12 διαφορετικές ταπετσαρίες και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα Windows 8.1 και Windows RT 8.1, οπότε δεν υποστηρίζονται για τις άλλες εκδόσεις των Windows.

Τα Wallpapres που περιλαμβάνονται έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθούν σε μια διαμόρφωση με δύο οθόνες, υποστηρίζοτας έτσι την δυνατότητα των Windows 8.1 ‘s για επιπλέον οθόνες.

“Αυτές οι πανοραμικές εικόνες από όλο το κόσμο, αναδεικνείουν την παρθένα ομορφιά των χιονισμένων τοπίων. Αυτό το ελεύθερο θέμα για Windows 8.1 και Windows RT 8.1 έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει διπλές οθόνες για διπλά μεγαλειώδες αίσθηση”, δήλωσε η Microsoft.

Φυσικά, το θέμα προσφέρεται δωρεάν, και μπορείτε να κατεβάσετε το θέμα Snow Panoramic από εδώ , αν τρέχετε ήδη τα Windows 8.1.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS