ΑρχικήinetAshampoo Anti-Virus 2014 Κερδίστε 5 άδειες χρήσης

Ashampoo Anti-Virus 2014 Κερδίστε 5 άδειες χρήσης

Με το Ashampoo Anti-Virus 2014 , η γερμανική εταιρεία κατασκευαστής λογισμικού Ashampoo εισάγει μια νέα γενιά anti-virus . Το πρόγραμμα βασίζεται στη βραβευμένη τεχνολογία δύο πολύ γνωστών προγραμματιστών λογισμικού ασφαλείας: την Bitdefender και την Emsisoft. Η ολοκληρωμένη προσέγγιση με δύο ξεχωριστές μηχανές σάρωσης υπόσχεται καλύτερη προστασία από ιούς, Trojans και spyware. Σε συνδυασμό με το νέο περιβάλλον εργασίας για τον χρήστη η Ashampoo, με το Ashampoo Anti-Virus 2014 εγγυάται μια αξιοσημείωτη αύξηση στην απόδοση και τη χρηστικότητα .

ashampoo antivirus 2014

“Συχνά , το κλειδί για ένα επιτυχημένο προϊόν δεν είναι να επανεφεύρουμε τον τροχό, αλλά να τον ανά-συνδυάσουμε με τις υπάρχουσες τεχνολογίες! Αυτή είναι σίγουρα η περίπτωση του Ashampoo Anti -Virus 2014. Οι δύο μηχανές σάρωσης σε τέλεια εναρμόνιση με την εκτεταμένη γνώση μας στους τομείς ευχρηστίας και απόδοσης των εφαρμογών έχουν κάνει το Ashampoo Anti -Virus 2014, γρήγορο και ασφαλές!” αναφέρει ο επικεφαλής προγραμματιστής Niki Bugarcici.

Περίληψη Χαρακτηριστικών:

Ashampoo ® Anti -Virus 2014
Βέλτιστη προστασία μέσω πολλαπλών μηχανών ανίχνευσης ( Bitdefender και Emsisoft )
Ισχυρή προστασία με χαμηλή κατανάλωση πόρων
Αυτοματοποιημένη προστασία σε πραγματικό χρόνο με συμπεριφορά παρακολούθησης και block
Πάντοτε ενημερωμένοι με καθημερινές ενημέρωσεις
Απαιτούνται πολύ λίγες λειτουργίες από τον χρήστη
Ολοκληρωμένη προστασία στο web και στο τρόπο παιχνίδι
Πρόσθετα εργαλεία του συστήματος (Internet Cleaner, File Wiper και περισσότερα)
Συμβατό με τα Windows 8.1 Windows 8 , Windows 7, Windows Vista και Windows XP
Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ : https://www.ashampoo.com/antivirus
Τιμή: 39.99 δολάρια για μια άδεια 1 έτους (29.99 δολάρια για 1 έτος ανανέωση άδειας , 39.99 δολάρια για   2-ετή ανανέωση άδειας και 79,99 δολάρια για ανανέωση τριών χρόνων)
Χάρη στις πολλές λειτουργίες που αλληλεπιδρούν, το Ashampoo Anti-Virus 2014 είναι ένας άξιος σύντροφος για κάθε επίθεση κατά της ασφάλειάς σας. Σε πραγματικό χρόνο προστατεύει και μπλοκάρει επιθέσεις, όταν ακριβώς συμβαίνουν. Οι καθημερινές του ενημερώσεις σας εγγυούνται ασφάλεια. Ακόμα και όταν η signature-based ανάλυση αποτύχει, ένας αναστολέας συμπεριφορών παρακολουθεί τη συμπεριφορά των ύποπτων εφαρμογών και εμποδίζει τις ύποπτες δραστηριότητες . Αυτό θα σας προσφέρει προστασία ακόμα και ενάντια στα zero-day exploits, ενώ το on-access guard θα εμποδίζει τις προσπάθειες μόλυνσης των αρχείων σας.

Στα χρήσιμα και δοκιμασμένα εργαλεία του συστήματος Ashampoo περιλαμβάνονται
Ασφαλής διαγραφή και αντικατάσταση αρχείων, φακέλων και μονάδων δίσκου από το  File Wiper. Το Internet Cleaner σας βοηθά να κρατήσετε τα browsers σας καθαρά. Τα Hosts File Checker, ADS Scanner , LSP Viewer και StartUp Tuner παρέχουν πρόσθετες και εύχρηστες λειτουργίες.

Έως τις 8 Οκτωβρίου 2013 η Ashampoo προσφέρει μια ελκυστική προσφορά γνωριμίας. Λεπτομέρειες στο https://www.ashampoo.com/antivirus.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό από εδώ

a Rafflecopter giveaway

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS