ΑρχικήinetΠειρατές της Γερμανίας προσγείωσαν ένα drone μπροστά από την Merkel σε προεκλογική...

Πειρατές της Γερμανίας προσγείωσαν ένα drone μπροστά από την Merkel σε προεκλογική ομιλία

Οι γερμανικές εκλογές θα γίνουν σε λιγότερο από μία εβδομάδα και το Κόμμα των Πειρατών σκέφτηκε να υπενθυμίσει κάτι μικρό στο κυβερνών κόμμα. Σε μια προεκλογική συγκέντρωση της Καγκελαρίου Angela Merkel, ένας από το Κόμμα των Γερμανών Πειρατών, απογείωσε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος με μια φωτογραφική μηχανή λίγα μόλις μέτρα μακριά από την Merkel και το προσγείωσε προσγείωση επιτυχώς μπροστά από τον υπουργό άμυνας.

Ενώ η 22 Σεπτεμβρίου πλησιάζει, η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel και η ομάδα της εργάζονται σκληρά για να διατηρήσουν το προβάδισμά τους στις δημοσκοπήσεις.

Καθώς λοιπόν η Merkel και τα μέλη της ομάδας της βρισκόταν στη σκηνή, ένα μικρό αντικείμενο φάνηκε να πλησιάζει από τον ουρανό. Πέρασε τους θεατές, και προχώρησε λίγα μέτρα μπροστά από την Merkel, προφανώς για τη λήψη φωτογραφιών της εκδήλωσης.

Δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ ο χειριστής του μη επανδρωμένου αεροσκάφους από το Γερμανικό Pirate Party είχε προβλήματα από την αστυνομία που τον είχε εντοπίσει, το drone προσγειώθηκε στη σκηνή. Ενώ η Merkel φάνηκε να διασκεδάζει, ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας με το σκούρο κοστούμι στα αριστερά της φαινόταν μάλλον λιγότερο ευχαριστημένος με αυτό που είχε συμβεί.

merkel droneTorrentFreak

Το κόμμα αργότερα επιβεβαίωσε ότι το κόλπο ήταν μια διαμαρτυρία ενάντια στη χρήση από την ΕΕ drones επιτήρησης.

“Στόχος της αποστολής ήταν να μεταφέρω στην καγκελάριο και τον υπουργό Άμυνας Thomas de Maizière πως είναι το συναίσθημα να σε παρατηρούν ξαφνικά από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος”, δήλωσε ο Markus Barenhoff, αντιπρόεδρος του γερμανικού Κόμματος Πειρατών.

Ο 23-χρονος πιλότος του drone οδηγήθηκε στα κρατητήρια και μετά από λίγο αφέθηκε ελεύθερος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS