ΑρχικήinetBalCCon: Το πρώτο επίσημο, συνέδριο για hackers στα Βαλκάνια είναι εδώ

BalCCon: Το πρώτο επίσημο, συνέδριο για hackers στα Βαλκάνια είναι εδώ

BalCCon2k13Το πρώτο επίσημο, μεγάλης κλίμακας συνέδριο για hackers στη Σερβία, είναι γεγονός. Είναι η πρώτη φορά σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων που διοργανώνεται ένα συνέδριο με αντικείμενο το hacking. Το BalCCon είναι εδώ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές κοιτάζοντας τα προκαταρκτικά στοιχεία της, η προσέλευση στο BalCCon θα είναι αρκετά μεγάλη αφου αναμένεται να παραβρεθούν τουλάχιστον 400 hackers.

Hackers, επαγγελματίες για την ασφάλεια, και πιθανότατα εκπρόσωποι επιβολής του νόμου θα παρακολουθήσουν το πρώτο hacking συνέδριο στην ιστορία των Βαλκανίων.

Από το πρωί της Παρασκευής (σήμερα) και επί δύο ημέρες θα πραγματοποιούνται εργαστήρια και διαλέξεις από hackers οι οποίοι έχουν ταξιδέψει από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο BalCCon.

Το BalCCon συμβαίνει τώρα 6-7 Σεπτεμβρίου 2013 στο Master Centar, διεύθυνση: Hajduk Veljkova 11, 21000 Novi Sad, Serbia.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 το πρωί. Εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν on-site (είναι περιορισμένα) και κοστίζουν από 20-100 ευρώ.

Ακολουθήστε το BalCCon στο Twitter.

PDF

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS