ΑρχικήinetRing Clock ένα πρακτικό Gadget κόσμημα

Ring Clock ένα πρακτικό Gadget κόσμημα

Πως θα σας φαινόταν αν φορούσατε ένα πολύ σικ δακτυλίδι το οποίο θα λειτουργούσε σαν ρολόι. Η ομάδα πίσω από το Ring Clock ελπίζει, ότι είναι μια ξεχωριστεί ιδέα και αναζητεί χρηματοδότηση για ένα πραγματικά πολύ εμφανίσιμο και πρακτικό Project.
Το Ring Clock χρειάζεται φόρτιση τακτικά και με LEDs θα σας αποκαλύπτει το χρόνο πολύ διακριτικά.

ring-clock-wristwatch-5

Παρά το γεγονός αυτό είναι μια εποχή όπου οι περισσότεροι από εμάς κουβαλάμε ένα κινητό τηλέφωνο τα ρολόγια δεν έχουν εξαφανιστεί. Στην πραγματικότητα, δεν φαίνεται να υπάρχει πια ζήτηση για ασυνήθιστα, ακριβά ή φτηνά ρολόγια.

ring-clock-wristwatch

Το ρολόι δαχτυλίδι είναι όμως μια αρκετά πιασάρικη ιδέα. Αρχικά είχε σχεδιαστεί το 2011 από τον Gusztav Szikszai. Πέρασαν δύο χρόνια για να σκεφτούν να το βγάλουν στην αγορά.

Το τελικό προϊόν είναι ένα δαχτυλίδι από ανοξείδωτο χάλυβα που αποτελείται από δυο δακτυλίους. Ο εξωτερικός δακτύλιος έχει τρεις διακριτές ζώνες. Η πάνω ζώνη έχει 24ωρες ενδείξεις ρολογιού, η δεύτερη έχει τα λεπτά, και η τρίτη έχει τελείες που δείχνουν τα δευτερόλεπτα.

Η μπαταρία φορτίζεται ασύρματα στον ειδικό φορτιστή του φορτιστή του έχει διάρκεια ζωής τριών ετών και δεν μπορεί να αντικατασταθεί, προς το παρόν τουλάχιστον.

Η ομάδα πίσω από το Ring Clock επιδιώκει να βρει μια χρηματοδότηση του ύψους των 287.000 δολαρίων μέσω της IndieGoGo για να κάνει το ρολόι πραγματικότητα.
Δείτε το βίντεο παρουσίασης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS