ΑρχικήinetΗ Google ανακοίνωσε την εξαγορά της Wimm Labs και μπαίνει στην αγορά...

Η Google ανακοίνωσε την εξαγορά της Wimm Labs και μπαίνει στην αγορά των SmartWatch

Η Google έχει επιβεβαιώσει την εξαγορά της Wimm Labs, μιας εταιρείας που κατασκεύαζε SmartWatch με λειτουργικό Android, όπως αναφέρει η GigaOm. Αρχικά, η εταιρεία δημιούργησε μια πλατφόρμα εφαρμογών Android για ρολόγια χειρός. Ωστόσο, κυκλοφόρησε τελικά το δικό της SmartWatch που το ονόμασε Wimm One.

wimm

Περίπου πριν από ένα χρόνο, η Wimm Labs σταμάτησε να λειτουργεί και στην ιστοσελίδα της ανάρτησε το παρακάτω μήνυμα:

“Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2012, η Wimm Labs σύναψε μια αποκλειστική, εμπιστευτική σχέση συνεργασίας και σταμάτησε τις πωλήσεις του Kit Preview Developer. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους προγραμματιστές μας για το ενδιαφέρον και την προθυμία τους να πειραματιστούν με την πλατφόρμα μας και ανυπομονούμε να δούμε τις συναρπαστικές εξελίξεις στην αγορά.”

Αν και υπήρξαν κάποιες εικασίες ότι η Apple μπορεί να είχε εμπλακεί, τελικά ήταν η Google που άρπαξε την εταιρεία, αναφέρει η GigaOm.

Την απόκτηση της εταιρείας από την Google διευκόλυνε η Woodside Capital Partners, και υπάρχουν αναφορές ότι ένα μέρος του προσωπικού της Wimm θα δουλέψει στην Google. Οι περισσότεροι από το υψηλά ιστάμενο προσωπικό της Wimm έχουν  ακόμα στα προσωπικά τους προφίλ του Linkedin ότι εργάζονται για την Wimm. Ένας εκπρόσωπος της Google επιβεβαίωσε την εξαγορά το απόγευμα της Παρασκευής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS