ΑρχικήinetΨεύτικες σελίδες της Disneyland στο Facebook υπόσχονται δωρεάν εισιτήρια

Ψεύτικες σελίδες της Disneyland στο Facebook υπόσχονται δωρεάν εισιτήρια

disneyland-like-farming-scamΤελευταία εμφανίστηκαν στο Facebook ψεύτικες σελίδες της Disney που ισχυρίζονται ότι μοιράζουν δωρεάν εισιτήρια.

Το Hoax Slayer ανακάλυψε μια τέτοια ψεύτικη σελίδα, με τίτλο “Disneyland Καλοκαιρινές διακοπές“, ή στα Αγγλικά “Disneyland SuMMer Vacation,” που ισχυρίζεται ότι δίνει 412 δωρεάν εισιτήρια.

“Έχουμε 412 εισιτήρια που επιστράφηκαν και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να τα μεταπωλήσουμε, έτσι δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή από το να τα μοιράσουμε στους φίλους της σελίδας μας!” αναφέρει μια δημοσίευση στην ψεύτικη σελίδα.

“We have 412 tickets that have been returned therefore we can NOT resell them, and have no choice but to give them away to YOU our fans!”

Για να κερδίσετε τα εισιτήρια, θα πρέπει να κάνετε like και share το μηνυμα τους, ούτως ώστε να το δουν όσο γίνεται περισσότεροι.

Στην πραγματικότητα, αυτό δεν έχει να κάνει τίποτα με τη Disney. Οι απατεώνες προσπαθούν να μαζέψουν likes για την σελίδα τους στο Facebook.

Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση το τι σημαίνει Like farming στο Facabook.

Μόλις η σελίδα αποκτήσει έναν ικανοποιητικό αριθμό likes, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαφημίσουν είδη προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και για να ξεγελάσουν τους φίλους τους, στέλνοντας τους σε άλλες κακόβουλες ιστοσελίδες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι απατεώνες χρησιμοποιούν την φήμη της Disney για να κερδίσουν likes, τα οποία χρησιμοποιούν για τους κακόβουλους σκοπούς τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS