ΑρχικήReviewsAOC e2461Fwh η νέα οθόνη για gaming

AOC e2461Fwh η νέα οθόνη για gaming

Γρήγορη, λεπτή, προσιτή:
η νέα οθόνη gaming της AOC

1Η εξεδικευμένη εταιρία οθονών  AOC παρουσιάζει  ακόμη μία άκρως ανταγωνιστική οθόνη Full HD. Το νέο μοντέλο  e2461Fwh διαθέτει πάνελ ΤΝ  23,6″ (59,9 εκ)  με χρόνο απόκρισης μόλις 2 ms. Η νέα LED-backlit οθόνη, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη CeBIT 2013, διαθέτει κομψό σχεδιασμό με υπέρλεπτο πλαίσιο και βάση στήριξης κόκκινου χρώματος και αποτελεί την τέλεια επιλογή για τους χρήστες που επιθυμούν μια οθόνη  gaming και ψυχαγωγίας σε προσιτή τιμή.

Κομψός σχεδιασμός: η  AOC e2461Fwh διαθέτει υπέρ-λεπτό πλαίσιο

Τεχνολογία σε σωστές αναλογίες
Η widescreen οθόνη 23,6” (59,5εκ) της σειράς Style διαθέτει φωτεινότητα 250 cd / m² και στατική αντίθεση 1000:1 (δυναμική αντίθεση: 50,000,000:1).Ο μικρός χρόνος απόκρισης των 2 χιλιοστών του δευτερολέπτου προσφέρει εντυπωσιακά καθαρές εικόνες ακόμα και στις πιο γρήγορες και γεμάτες δράση σκηνές. Η Full HD οθόνη e2461Fwh αναπαράγει αναλογικό και ψηφιακό σήμα για εφαρμογές στο σπίτι και το γραφείο, καθώς και τις τελευταίες ταινίες και  παιχνίδια μέσω VGA και HDCP συμβατό με HDMI.

5Έξυπνος σχεδιασμός
Το κομψό και σχεδόν χωρίς πλαίσιο περίβλημα έχει μόλις 13 χιλιοστά πάχος. Οι οικιακοί χρήστες και οι gamers θα απολαύσουν την υψηλή αισθητική αυτής της υπέρ-λεπτής οθόνηςπου θα αναβαθμίσει το χώρο τους.  Η βάση στήριξης κόκκινου χρώματος εκτός από τον όμορφο σχεδιασμό, προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της οθόνης και μπορεί να  αποσπαστεί ώστε η e2461Fwh  να τοποθετηθεί απευθείας στην επιφάνεια του γραφείου σαν μια υπερ-μεγέθους κορνίζα. Η οθόνη μπορεί επίσης να αναρτηθεί σε επιτοίχιο στήριγμα (75 χιλ.VESA)

Ενεργειακή απόδοση

4Η AOC έχει εξοπλίσει την e2461Fwh με διάφορες έξυπνες λύσεις λογισμικού. Η λειτουργία Eco Mode και τα προγράμματα e-Saver  βοηθούν τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας με την προσαρμογή του LED οπίσθιου φωτισμού σε φωτισμό περιβάλλοντος. Το i-Menu επιτρέπει την εύκολη αλλαγή ρυθμίσεων της οθόνης από το ποντίκι, ενώ το λογισμικό Screen+ χωρίζει την οθόνη των 23.6 “(59,9 εκ) σε διαφορετικά παράθυρα, τα οποία είναι προσβάσιμα μέσω των συντομεύσεων (shortcuts). Η τελευταία τεχνολογία LED backlight διασφαλίζει την ισορροπημένη φωτεινότητα, καθώς και την εντυπωσιακά  μειωμένη κατανάλωση ενέργειας (17,3 watts μόνο σε κανονική λειτουργία).

[quote]Η οθόνη e2461Fwh της AOC είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών με ενδεικτική λιανική τιμή €189.  [/quote]

3 2 6

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS