ΑρχικήinetΕφαρμογή της Διεθνής Αμνηστίας σας γνωστοποιεί τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει στο...

Εφαρμογή της Διεθνής Αμνηστίας σας γνωστοποιεί τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει στο Facebook

Μία νέα εφαρμογή για το Facebook που κυκλοφόρησε από τη Διεθνή Αμνηστία και ονομάζεται Trial By Timeline, σας επιτρέπει να δείτε τι εγκλήματα έχετε διαπράξει με τις δημοσιεύσεις στο  Facebook χωρίς καν να το γνωρίζετε.

trialbytimelineΗ εφαρμογή δημιουργήθηκε από την μη-κερδοσκοπική οργάνωση και είναι αφιερωμένη στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Επιδιώκει να κάνει γνωστό ότι ορισμένες από τις ελευθερίες μας που θεωρούμε δεδομένες στην πραγματικότητα είναι εγκλήματα σε άλλα μέρη του πλανήτη μας, αναφέρουν οι Digital Trends.

Η εφαρμογή Trial By Timeline αναλύει όλα όσα έχετε ποτέ αναρτήσει στο κοινωνικό δίκτυο και το χρησιμοποιεί εναντίον σας. Θα σας επιτρέψει να δείτε ποιες ποινές θα μπορούσατε να έχετε αποκτήσει αν τα δημοσιεύατε από μια διαφορετική χώρα.

Προφανώς, η άσκηση του δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης κάπου συνεχίζει να είναι έγκλημα.

Η εφαρμογή θα σας γνωστοποιήσει πόσες φορές θα είχατε τιμωρηθεί με ξυλοδαρμούς, βασανιστήρια, αποκεφαλισμούς, φυλάκιση ή και θάνατο για τα εγκλήματά σας.

Αν και η εφαρμογή μπορεί να φαίνεται λίγο ενοχλητική, η ιδέα της Διεθνή Αμνηστία θα βοηθήσει αρκετά στην αφύπνιση και την κινητοποίηση των κάθε είδους fun του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου που μένουν αμέτοχοι μπροστά από κάθε είδους παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ακόμα και για αυτούς που ενδιαφέρονται καλό θα ήταν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο θέμα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε την εφαρμογή

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS