ΑρχικήinetH Apple δουλεύει πάνω σε ένα iWatch σύμφωνα με τους New York...

H Apple δουλεύει πάνω σε ένα iWatch σύμφωνα με τους New York Times

iwatch

Για το iWatch τα έχουμε ξαναπεί και ίσως είναι μια μοναδική ιδέα που θα φέρει την Αpple σε μια θέση που ξέρει εδώ και χρόνια να την χειρίζεται καλά, αυτή του να επαναπροσδιορίζει μια βιομηχανία και να παίρνει κάτι δυσλειτουργικό και μέσα σε λίγους μήνες με τον επανασχεδιασμό του να το κάνει must have για όλους τους καταναλωτές.

Φήμες και «εκτιμήσεις»λοιπόν από δύο πολύ μεγάλες εφημερίδες, τη Wall Street Journal και τη New York Times, θέλουν την Apple να ετοιμάζει πυρετωδώς ένα «έξυπνο» ρολόι. Κι όχι οποιοδήποτε ρολόι, αλλά ένα που θα διαθέτει «οθόνη» από καμπυλωτό γυαλί.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν και οι δύο εφημερίδες θεωρούνται από τις πλέον αξιόπιστες πηγές σε ότι έχει να κάνει με φήμες για μελλοντικά προϊόντα της Apple και το έχουν αποδείξει άπειρες φορές κατά το παρελθόν.

In its headquarters in Cupertino, Calif., Apple is experimenting with wristwatch-like devices made of curved glass, according to people familiar with the company’s explorations, who spoke on the condition that they not be named because they are not allowed to publicly discuss unreleased products. Such a watch would operate Apple’s iOS platform, two people said, and stand apart from competitors based on the company’s understanding of how such glass can curve around the human body.

Η τεχνολογία υπάρχει ήδη με πρωτοπόρο την Corning Glass Technologies που έχει παρουσιάσει το εύκαμπτο γυαλί Willow Glass, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το είδος και το σχέδιο που θα έχει το έξυπνο ρολόι. Το ρεπορτάζ και των δύο εφημερίδων στηρίζεται απλά στις πληροφορίες που έχει από «πηγές που γνωρίζουν το ζήτημα», αλλά και την γνώμη ανθρώπων που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, όπως ο CEO της Corning Glass, Pete Bocko.

Δεν υπάρχει κάποια σαφή ένδειξη ακόμη για το πότε θα δούμε ένα τέτοιο ρολόι στην αγορά αλλά είναι πλέον σχεδόν βέβαιο πως η Apple δουλεύει σε ακόμη ένα προϊόν και θέλει να φέρει την επανάσταση για ακόμη μια φορά.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS