ΑρχικήinetWindows 8 Non-Touch Guide δωρεάν οδηγός από την Microsoft

Windows 8 Non-Touch Guide δωρεάν οδηγός από την Microsoft

Μετά την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft Windows 8, οι δημοσιεύσεις έρχονται και παρέρχονται εκφράζοντας τις γνώμες των καταναλωτών που πολλές φορές διίστανται. Τελικά τα Windows 8 είναι το καλύτερο λειτουργικό της εταιρίας ή είναι μια επανάληψη της αποτυχίας που είχαν με τα Vista; Η Microsoft βέβαια παρακολουθεί τα γεγονότα και τα feedback των πελατών της που φαίνονται αρκετά συγχισμένοι με ένα λειτουργικό που δεν διαθέτει αυτό που θεωρούν πολύ βασικό. Το start button.

Windows 8 Non-Touch Guide

Έτσι η εταιρία έδωσε στην κυκλοφορία το Windows 8 Non-Touch Guide, έναν οδηγό που έρχεται σαν μια εφαρμογή και διατίθεται δωρεάν μέσω του Windows Store. Η εφαρμογή – οδηγός παρουσιάζει στους χρήστες με τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού συστήματος.

Περιέχει μια μεγάλη συλλογή από tutorials με εικόνες και οδηγίες βήμα-βήμα οδηγίες για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα νέα εργαλεία των Windows 8.

Περιλαμβάνει συνολικά 14 θέματα, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης εκκίνησης, συντομεύσεις, καθώς και πολλά βίντεο για να παρουσιάσει μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά.

Κατεβάστε το Windows 8 Non-Touch Guide.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS