ΑρχικήReviewsCOOKOO: Ένα ρολόι με το οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε τις i συσκευές...

COOKOO: Ένα ρολόι με το οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε τις i συσκευές σας

pictoicon

Μια από τις τεχνολογίες που πολλοί από εμάς περιμέναμε είναι η δυνατότητα των αξεσουάρ να μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth 4.0, γνωστό τώρα ως Bluetooth Smart. Η εν λόγω τεχνολογία επιτρέπει σε χαμηλής ενέργειας σύνδεση των iOS συσκευών με τα αξεσουάρ μας. Ένα από τα προϊόντα του Kickstarter, με το όνομα Pebble ήταν ένα από τα αντιπροσωπευτικά δείγματα αυτής της τεχνολογίας.

Η ConnecteDevice ανακοίνωσε στην εκδήλωση CES εχθές την διάθεση του ρολογιού χειρός COOKOO, ένα προϊόν το οποίο ξεκίνησε και αυτό από το KickStarter.

Η εταιρεία περιγράφει το ρολόι ως ένα αξεσουάρ το οποίο συνδυάζει την αναλογική κίνηση με την ψηφιακή οθόνη. Με την χρήση μιας εφαρμογής η οποία θα διατεθεί δωρεάν οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν ποιες ειδοποιήσεις επιθυμούν να εμφανίζονται στην οθόνη του ρολογιού της.

Στην οθόνη του ρολογιού θα έχετε την δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για:

– Εισερχόμενες κλήσεις
– Αναπάντητες κλήσεις
– Μηνύματα και σχόλια από το Facebook
– Υπενθυμίσεις ημερολογίου
– Πότε μια συσκευή είναι εκτός δικτύου (iPhone, iPad, κλπ..)
– Πότε μια συσκευή ξεμένει από μπαταρία (iPhone, iPad, κλπ..)

Διαθέτει επίσης και ένα κουμπί που μπορείτε να ρυθμίσετε εσείς σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και με αυτό να μπορείτε να βρείτε το τηλέφωνο σας, να κάνετε λήψη μια φωτογραφίας, να μπείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook ή να σημειώσετε την τοποθεσία σας επάνω σε έναν χάρτη.

Το ρολόι χρησιμοποιεί μια κλασσική μπαταρία της οποίας η διάρκεια ζωής είναι περίπου ένα έτος. Είναι πολύ ανθεκτικό στις γρατζουνιές και αδιάβροχο. Το COOKOO υποστηρίζει τα iPhone 5, iPhone 4S, iPad mini, iPad (4ης & 3ης γενιάς), και iPod touch (5ης γενιάς). Το ρολόι διατίθεται στα $129 σε 5 διαφορετικά χρώματα.

Η ConnecteDevice λέει πως το ρολόι θα ξεκινήσει να διατίθεται από τώρα και αυτό ανακοίνωσαν και στην παρουσίαση τους στην CES 2013.

Για όλους όσους ενδιαφέρονται μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της εταιρείας και να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS