ΑρχικήsecurityΝέο ESET Secure Authentication: single touch ειδοποίηση πιστοποίησης

Νέο ESET Secure Authentication: single touch ειδοποίηση πιστοποίησης

Η ΕSET ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου ESET Secure Authentication, της λειτουργίας πιστοποίησης διπλού παράγοντα (2-FA authentication) για επιχειρήσεις . Η νέα έκδοση περιλαμβάνει πολλά βελτιωμένα χαρακτηριστικά αποσκοπώντας στην εμπειρία που βιώνει ο τελικός χρήστης.

«Ακούσαμε προσεκτικά τους πελάτες μας σχετικά με τα σημεία που ενοχλούν, και επικεντρωθήκαμε κυρίως σε βελτιώσεις της εμπειρίας του χρήστη, γεγονός που θα κάνει την πιστοποίηση διπλού παράγοντα μία πιο άνετη και λιγότερο κουραστική διαδικασία. Πιστεύουμε, ότι το νέο ESET Secure Authentication θα μειώσει τις περιπτώσεις των χρηστών που αναζητούν τρόπους για να μειώσουν τις δυσκολίες της πιστοποίησης, γεγονός που προκαλεί νέες ευπάθειες σε βάρος της ασφάλειας των δεδομένων της εταιρίας», δήλωσε ο product manager της ΕSET, Vladimir Matovcik.eset

Η νέα έκδοση του ESET Secure Authentication προσφέρει εύκολη πιστοποίηση, με λειτουργία ειδοποιήσεων single-touch, υποστήριξη των smart watches και άλλες πολλές βελτιώσεις, όπως ανανεωμένες λειτουργίες εγκατάστασης και λειτουργίας, ασφάλειας και tweaks επιδόσεων.

«Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες πλέον, είναι να πληκτρολογήσουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, ως συνήθως, και το ΕSET Secure Authentication θα στείλει ειδοποίηση push στο smartphone τους ή στο smart watch τους. Στη συνέχεια, θα προχωρήσει σε επιβεβαίωση ή απόρριψη, και δεν χρειάζεται κάποια άλλη ενέργεια », πρόσθεσε ο Matovcik.

Η νέα έκδοση του ΕSET Secure Authentication με Push Authentication είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές Android.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS