Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Η ρύθμιση αυτή μειώνει την ταχύτητα του Message στο iOS 10

https3a2f2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-Message

To gifiOS 10 αποτελεί μια μεγάλη κυκλοφορία – είναι γεμάτη με τους τόνους από νέα χαρακτηριστικά, κάποια πιο χρήσιμα από ό, τι άλλα – αλλά το πιο αξιοσημείωτο είναι, χωρίς αμφιβολία, η ανανεωμένη και υπερτροφοδοτούμενη εφαρμογή Message.

Αλλά, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε αν πάρετε την απόφαση ότι θέλετε να ενεργοποιήσετε τα νέα χαρακτηριστικά iMessage όπως την πλήρη οθόνη και το Bubble Effects.

Όπως ανακαλύψαμε κατά την αναθεώρηση του iOS 10, αν έχετε ενεργοποιημένη τη «Μείωση κίνησης» (Ρυθμίσεις> Γενικά> Προσβασιμότητα), δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λειτουργίες, που ενεργοποιούνται με παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί ↑ αποστολής. Ένας εκπρόσωπος της Apple δήλωσε ότι δεν είναι ένα bug, αλλά από σχεδιασμό.

Από προεπιλογή, ξεκινώντας από το iOS 7, τα iOS συστήματα με ενεργοποιημένο το «Μείωση κίνησης» έκλεισαν. Η ρύθμιση θεσπίστηκε για να μειώσει την ταχύτητα για την οποία κάποιοι χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι τους ζαλίζει, όταν κοιτούν την παράλλαξη της 3D ταπετσαρίας στην αρχική οθόνη και το zoom στο φάκελο. Πολλοί προτιμούν τα ξεθωριασμένα μεταβατικά animations με τη «Μείωση κίνησης» ενεργοποιημένη, κατά τη διάρκεια των ζαλιστικών ζουμ εφέ.

Όταν πηγαίνετε να ενεργοποιήσετε τη «Μείωση κίνησης», η ρύθμιση δεν κάνει καμία αναφορά ότι απενεργοποιούνται τα νέα εφέ του Message. Ένας εκπρόσωπος της Apple διευκρίνισε ότι η «Μείωση κίνησης» μειώνει τα animations ως ένα επίπεδο σε όλο το σύστημα.

Έτσι, εάν έχετε την «Μείωση κίνησης» απενεργοποιημένη και πατάτε παρατεταμένα όσο μπορείτε το κουμπί ↑ στο Messages, θα είστε σε θέση να έχετε ενεργοποιημένα αυτά τα νέα εφέ. Εξάλλου δεν μπορεί να μην θέλετε να δοκιμάσετε αυτές τις νέες δυνατότητες.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *