ΑρχικήHow ToΗ Microsoft ενημερώνει το ημερολόγιο του Outlook. Αντίο Sunrise

Η Microsoft ενημερώνει το ημερολόγιο του Outlook. Αντίο Sunrise

2016%2f09%2f14%2f1e%2f2015_2f10_2f28_2f6c_2fsunrisecale-bb7b2-4d6f0-Outlook-Sunrise

Το Sunrise, η δημοφιλής εφαρμογή ημερολογίου που αποκτήθηκε από τη Microsoft το 2015, δεν υπάρχει πλέον και επίσημα.

Τα ημερολόγια της εφαρμογής έχουν σταματήσει να ενημερώνονται και οι χρήστες δεν θα είναι πλέον σε θέση να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους μέσω της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας από τις 14 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την εταιρεία. Σε μια προσπάθεια να μαλακώσει το «χτύπημα», η Microsoft παρέδωσε επίσης μια σημαντική ενημέρωση για τις ημερολογιακές δυνατότητες στην εφαρμογή Outlook της, την Τρίτη.

Αρχικά, το ημερολόγιο του Outlook, το οποίο η Microsoft είχε προηγουμένως επιβεβαιώσει ότι θα αντικαταστήσει το Sunrise, έχει τώρα ένα σχεδιασμό που μοιάζει πολύ σαν το παλιό app του Sunrise από τις προηγούμενες εκδόσεις. Το in-app ημερολόγιο χρησιμοποιεί χρωματιστά εικονίδια που θα φανούν γνωστά στους χρήστες του Sunrise. Η ενημέρωση πρόσθεσε επίσης μερικά νέα εικονίδια με γραφικά για ξεχωριστά γεγονότα.

Το Outlook είναι επίσης πολύ καλύτερο στο χειρισμό συγκεκριμένων τοποθεσιών για εκδηλώσεις. Χρησιμοποιεί τώρα Bing για να συμπληρώσει τοποθεσίες για συναντήσεις και ραντεβού και μπορείτε να ανοίξετε χάρτες και οδηγίες απευθείας από το ημερολόγιο.

Η Microsoft ενημέρωσε επίσης την εφαρμογή με το Skype for Business και επανασχεδίασε την ρύθμιση για την ημερομηνία και την ώρα, η οποία σας επιτρέπει να βρείτε ελεύθερες ώρες στο ημερολόγιό σας μέσα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν και οι βελτιώσεις θα έρθουν πιθανότατα ως ευπρόσδεκτη είδηση για πολλούς χρήστες του Outlook, οι αφοσιωμένοι χρήστες του Sunrise μπορεί να μην είναι ενθουσιασμένοι με την απώλεια του αυτόνομου ημερολογίου τους. Σε ένα τελευταίο μήνυμα στο blog του την Τρίτη, η ομάδα του Sunrise ονόμασε την ενημέρωση της Τρίτης ως «το τέλος μιας εποχής» αν και σημείωσε ότι πολλά από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής τώρα ζουν στο Outlook.

Η Microsoft λαμβάνει επίσης προτάσεις για νέα χαρακτηριστικά που οι χρήστες θέλουν στο ημερολόγιο του Outlook με ένα νέο μενού “Προτείνετε ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα” σε κύριες ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS