ΑρχικήHow ToΝέα διαφήμιση της Microsoft για το Surface Pro 4

Νέα διαφήμιση της Microsoft για το Surface Pro 4

unnamed (2)-Surface

Η τελευταία διαφήμιση της Microsoft βάζει το Surface Pro 4 έναντι του MacBook για άλλη μια φορά, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι η συσκευή 2­σε­1 παρέχει πολλές περισσότερες δυνατότητες από το laptop της Apple.

Αυτή τη φορά, η Microsoft τονίζει τα χαρακτηριστικά όπως είναι η οθόνη αφής, η υποστήριξη στυλό, και τα Windows Hello για να δείξει γιατί το Surface Pro 4 είναι τόσο πολύ καλύτερο από ό,τι το MacBook Air. Παρά το γεγονός ότι, για τη Microsoft, είναι λογικό να συνεχίσει να προωθεί το καινούριο της μοντέλο, η νέα διαφήμιση έρχεται σε μια στιγμή που οι περισσότεροι χρήστες αναμένουν το μοντέλο της επόμενης γενιάς, με τους ανθρώπους που είναι κοντά στο θέμα να αναφέρουν ότι το Redmond σχεδιάζει να παρουσιάσει το Surface Pro 5 κάπου τον Οκτώβριο. Η υφιστάμενη γενιά ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2015, έτσι ώστε το νέο μοντέλο θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο ακριβώς ένα χρόνο μετά τον προκάτοχό του, κάτι που το οποίο έχει νόημα και επίσης ευθυγραμμίζετε με το ντεμπούτο άλλων συσκευών, συμπεριλαμβανομένης του τρίτου Band smart wristband.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να έρθει με το καλυτερο υλικό και βελτιωμένο πληκτρολόγιο, αλλά και με μια νέα συσκευή τύπου πένας που θα είναι διαθέσιμη για το Surface Book 2. Οι φήμες λένε ότι η Microsoft σχεδιάζει να εισαγάγει ένα νέο μοντέλο surface Book τον Οκτώβριο, μπορεί λοιπόν το τέλος του έτους να είναι κουραστικό για τους οπαδούς των υλικών της Microsoft.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS