ΑρχικήHow ToΚυκλοφόρησε η τελική έκδοση Preview του Android Ν

Κυκλοφόρησε η τελική έκδοση Preview του Android Ν

[su_heading size=”18″ margin=”40″]Η Google κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του Android Ν για προγραμματιστές (Developer Preview), σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη του επικείμενου Android 7.0 Νougat.[/su_heading]

Κυκλοφόρησε η τελική έκδοση Preview του Android Ν
Έφτασε η τελική έκδοση Developer Preview του Android Ν 

Η τρέχουσα έκδοση θα παρέχει στις υποστηριζόμενες συσκευές τις τελευταίες ενημερώσεις, προκειμένου οι προγραμματιστές να μπορούν να ελέγξουν τις εφαρμογές τους και να διαπιστώσουν την ομαλή λειτουργία τους στην επερχόμενη έκδοση του Android OS.

Τo Andrοid Ν Developer Preview 5, όπως ονομάζεται, παρέχει τα απαιτούμενα system images για τις Nexus και τις λοιπές υποστηριζόμενες συσκευές, καθώς και προσομοιωτή (emulatοr) για την πραγματοποίηση δοκιμών στις εφαρμογές. Επιπλέον, η έκδοση αυτή φέρει το τελικό version των Ν APIs (ΑPI level 24), υλοποιεί τις πιο πρόσφατες συμπεριφορές συστήματος (system behaviors) και ενσωματώνει το τελικό UI, ενώ περιλαμβάνει και τις πιο πρόσφατες επιδιορθώσεις και βελτιστοποιήσεις ολόκληρου του συστήματος και των προεγκατεστημένων εφαρμογών.

Πριν από την εγκατάσταση της νέας έκδοσης Developer Preview, οι προγραμματιστές θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι οι εφαρμογές τους μπορούν να “διαχειριστούν” το σύνολο των απαιτήσεων του συστήματος, καθώς και τις αλλαγές της “συμπεριφοράς” του. Μερικές από αυτές είναι oι βελτιστοποιήσεις του background, η νέα λειτουργία του zoom, και οι αλλαγές στις άδειες των εφαρμογών (app permissions).

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η Google έχει ενσωματώσει αρκετές ακόμη νέες δυνατότητες στο Andrοid N, μεταξύ των οποίων και η υποστήριξη πολλαπλών παραθύρων (multitasking windows), καθώς και βελτιώσεις στα notifications.

Μια ακόμη πληροφορία που θα μπορούσε να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, είναι ότι το blog των προγραμματιστών του Andrοid αναφέρει ότι η νέα έκδοση του λειτουργικού αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το καλοκαίρι. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε να δούμε αν η είδηση αυτή θα επιβεβαιωθεί 🙂

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS