ΑρχικήHow ToΤο καινούργιο Solus

Το καινούργιο Solus

Φαίνεται ότι το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο θα είναι και πάλι κάτι μόνιμο, και αυτή είναι η δεύτερη εβδομάδα στη σειρά που ο προγραμματιστής της Solus, Joshua Strobl,  ανακοινώνει μια νέα εγκατάσταση για να κρατήσει την κοινότητα ενημερωμένη σχετικά με τις τελευταίες καινοτομίες.

Solus

Έτσι, το 31ο ενημερωτικό δελτίο είναι εδώ για να ενημερώσει τους χρήστες του Solus ότι το Linux kernel-based λειτουργικό σύστημα τους αγκαλιάζει επίσημα πλέον το rolling release μοντέλο, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό που χρησιμοποιείτε τώρα θα υποστηρίζετε για πάντα , ή τουλάχιστον μέχρι κάτι να χαλάσει και να χρειαστεί να το εγκαταστήσετε ξανά.

Το Solus 1.2.1 θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Τα αυτά στάδια είναι εδώ μόνο για τους νεοεισερχόμενους σε αυτό το λειτουργικό σύστημα, για να το αρπάξουν και να εγκαταστήσουν στον προσωπικό τους υπολογιστή, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να φέρουν ένα τεράστιο αριθμό ενημερώσεων για το προϊόν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

Μόλις το Solus 1.2.1 θα είναι διαθέσιμο, η ομάδα θα έχει διαθέσιμη την ενημέρωση του Stack GNOME 3.20, καθώς και το σύστημα ήχου PulseAudio 9.

Χάρη στο δημιουργό του δημοφιλούς θέματος και των εικονιδίων του Arc GTK, το οποίο είναι το προεπιλεγμένο θέμα που χρησιμοποιείται στο Solus, το περιβάλλον εργασίας Budgie είναι πλήρως συμβατό με το GNOME 3.20. Οπότε ναι, πολλά καλούδια θα έρθουν σε πολλούς Solus χρήστες, και δεν είναι ήρθαν τα Χριστούγεννα ακόμα. Για να μην αναφέρουμε και μια νέα σειρά από βελτιώσεις στο εργαλείο ypkg2.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, πολλές εφαρμογές έχουν ενημερωθεί με τις τελευταίες εκδόσεις που έχουν βγεί. Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς που μπορούμε να αναφέρουμε είναι το Mozilla Thunderbird 45.2.0, το uGet 2.0.8, το 2.0.5 darktable,το Mesa 12.0.1 3D Graphics Library, και το Samba 4.3.11.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS