ΑρχικήinetΤο νέο Windows Phone από την Nuans

Το νέο Windows Phone από την Nuans

Λένε ότι το Windows Phone πεθαίνει, και υπάρχουν χρήστες εκεί έξω που αποφασίζουν να προχωρήσουν σε Android και iOS, όχι μόνο λόγω της κριτικής, αλλά και επειδή η Microsoft συνεχίζει με την μυστικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνει το μέλλον της πλατφόρμας στην αμφιβολία.

Και όμως, υπάρχουν εταιρείες που εξακολουθούν να πιστεύουν στα Windows 10 Mobile, και η ιαπωνική εταιρεία Nuans είναι το καλύτερο παράδειγμα.

Η Nuans βάζει στο kickstarter το NEO Windows 10 Mobile phone, προσπαθώντας να μαζέψει κεφάλαια για να ξεκινήσει την παραγωγή της συσκευής και να παρέχει στους χρήστες, που αγαπούν ακόμα την πλατφόρμα, μια ιδιαίτερα προσαρμόσιμη συσκευή.

Είναι δύσκολο να μη βρείτε το NEO εντυπωσιακό!!!

Η συσκευή έρχεται με οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 1280×720 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 617, 2 GB RAM, 16 GB καθώς και υποστήριξη για κάρτα microSD, με την κύρια κάμερα στα 13-megapixel, Wi-Fi, Bluetooth, 3.350 mAh μπαταρία, και USB θύρα φόρτισης με την υποστήριξη Quick Charge 2.0 Type-C.
Επιπλέον, υποστηρίζει Continuum και έρχεται με μια μονάδα NFC, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε πληρωμές με το τηλέφωνο.

Windows Phone
Αλλά αυτό που είναι πραγματικά ξεχωριστό είναι ότι προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο προσαρμογής, καθώς η εταιρεία κατασκεύασε το τηλέφωνο με ανταλλάξιμα καλύμματα κατασκευασμένα από διάφορα υλικά, όπως ξύλο, δέρμα και πλαστικό. Είναι βαμμένα σε διάφορα χρώματα και δίνουν μια εμφάνιση και αίσθηση υψηλής ποιότητας.

“Εκτός από την αλλαγή καλυμμάτων, η TWOTONE θήκη έρχεται με μια υποδοχή για τις πιστωτικές κάρτες. Απλά αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα και βάλτε την πιστωτική σας κάρτα “

εξηγεί η εταιρεία.

Το νέο kickstarter προσπαθεί να μαζέψει πάνω από 725.000 δολάρια μέχρι τις 9 Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS