ΑρχικήsecurityΟι Anonymous "έντυσαν" τα Twitter των ISIS

Οι Anonymous “έντυσαν” τα Twitter των ISIS

Η γνωστή ομάδα hacker ακτιβιστών Anonymous εισέβαλε σε δεκάδες λογαριασμούς Twitter των φιλο-ισλαμικών μαχητών, διακοσμώντας τα με gay σύμβολα υπερηφάνειας, συνθήματα υπέρ της LGBT κοινότητας και με συνδέσμους με gay πορνογραφία, ώς απάντηση στην θανατηφόρα επίθεση στο νυχτερινό κέντρο Pulse στο Ορλάντο, όπου σκοτώθηκαν 50 άτομα και 53 άλλοι τραυματίστηκαν.

Anonymous
Ήταν μια απίστευτα δύσκολη εβδομάδα για την LGBT κοινότητα μετά τη φρικιαστική μαζική δολοφονία.
Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θρηνούσε για την αιματηρή επίθεση, η ISIS γιόρταζε.
Η ΗΠΑ ισχυρίζεται, ότι ο Omar Mateen, γεννημένος στην Φλόριντα κάτοικος και πολίτης των ΗΠΑ, ο οποίος ήταν γιος Αφγανών μεταναστών, εμπνεύστηκε από τους ISIS.
Ένας hacker, με το όνομα WauchulaGhost, έντυσε ορισμένους λογαριασμούς με τη σημαία του ουράνιου τόξου και μηνύματα όπως “είμαι ομοφυλόφιλος και είμαι περήφανος.
Ο hacker ισχυρίζεται ότι έχει εισβάλει σε πάνω από 200 λογαριασμούς Twitter που ανήκουν σε ISIS υποστηρικτές ώς αντίποινο για το δημόσιο έπαινο της ομάδας για την μαζική δολοφονία στο gay cub
Ο WauchulaGhost είχε εισβάλει στους συγκεκριμένους λογαριασμούς τουλάχιστον από το Μάρτιο του 2016, αλλά ενδέχεται και νωρίτερα. Περίπου στις 7 Ιουνίου στον λογαριασμό του WauchulaGhost υπήρχαν εικόνες πορνογραφίας και συνθήματα όπως “Αγαπώ το πορνό” . Οι Anonymous επίσης κάνανε συχνά tweets τις διευθύνσεις IP των λογαριασμών των φιλο-ISIS, όπου περιελάμβανε τους χρήστες στην Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ιράκ, την Ιορδανία, το Ομάν και αλλού.
Σε μια ανάρτηση στις 12 Ιουνίου, ο hacker δήλωσε ότι το twitter είχε διαγράψει τους λογαριασμοί αφότου είχε εισβάλει ο ίδιος.

Οι λογαριασμοί που είχαν υποστεί επίθεση μετονομάστηκαν σε Jacked by a Ghost
Η ομοφοβική τάση της συγκεκριμένης οργάνωσης είναι πολύ γνωστή – υπάρχουν ζοφερή βίντεο των μελών ISIS που εκτελούν δημόσια ανθρώπους της LGBT κοινότητας.
Η συγκεκριμένη εισβολή δεν πρόκειται να ρίξει το χαλιφάτο, αλλά είναι πραγματικά αστείο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS