ΑρχικήinetΤο «Find my iPhone» τώρα και στο Google

Το «Find my iPhone» τώρα και στο Google

unnamed-iPhone

Πέρυσι, η Google πρόσθεσε τη δυνατότητα να εντοπίσετε την Android συσκευή σας απλά πληκτρολογώντας «Find my Phone» στην Αναζήτηση. Τώρα, από την 1η Ιουνίου, οι ιδιοκτήτες iPhone θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν την αναζήτηση των χαμένων συσκευών τους χρησιμοποιώντας το Google. Τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά τοποθεσίας τηλεφώνου έχει κυκλοφορήσει για iOS και Android.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη νέα δυνατότητα για τον εορτασμό των πρώτων γενεθλίων του My Account. Η υπηρεσία My Account της Google σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου και ασφάλειας σχετικά με τα προϊόντα της Google.

Το «Find your Phone» είναι ένα από τα τρία νέα χαρακτηριστικά που η Google προσθέτει στην υπηρεσία My Account. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο My Account και το χαρακτηριστικό θα σας αφήσει να εντοπίσετε, κλειδώσετε ή καθαρίσετε το smartphone σας, να καλέστε την χαμένη συσκευή σας, να αφήσετε ένα μήνυμα ή / και τον αριθμό επανάκλησης, να αποσυνδεθείτε από τους λογαριασμούς σας ή να επικοινωνήσετε με το μεταφορέα, κ.λπ.

Σύντομα, όταν οι χρήστες iPhone ή Android εισάγουν το «I lost my phone» στο Google.com, η μηχανή αναζήτησης θα ανταποκριθεί με τις επιλογές που θα τους επιτρέψουν να καλέσουν τη συσκευή ή να την εντοπίσουν στο χάρτη. Πληκτρολογώντας «I lost my phone» ή «find my phone» θα εμφανιστεί ένας χάρτης που δείχνει μια κατά προσέγγιση θέση που βρίσκεται το gadget σας, αν και δεν θα λειτουργήσει εάν το GPS του τηλεφώνου σας den είναι ενεργοποιημένο.

Το χαρακτηριστικό τοποθεσίας του τηλεφώνου της Google δεν είναι σε θέση να κλειδώσει ένα iPhone ή να το διαγράψει εξ αποστάσεως, σε αντίθεση με το «Find my iPhone» της Apple. Ωστόσο, μπορεί να είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό για κάποιον που έχει χάσει το τηλέφωνό του και θέλει να δει πού ακριβώς είναι.

Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα για να εμποδίσουν την πρόσβαση στο λογαριασμό τους στη Google, το οποίο σημαίνει ότι ο κλέφτης δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες.

Η Google προσθέτει επίσης μια επιλογή φωνής στην εφαρμογή για πρόσβαση στο My Account. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στη σελίδα λέγοντας, “OK Google, δείξε μου τον λογαριασμό μου,” στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής. Επί του παρόντος, η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη στα αγγλικά, αλλά σύντομα θα είναι και σε άλλες γλώσσες, σύμφωνα με την Google.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS