ΑρχικήHow ToΔείξτε στα καλύτερά σας σε κάθε Videochat – Και χωρίς Μακιγιάζ!

Δείξτε στα καλύτερά σας σε κάθε Videochat – Και χωρίς Μακιγιάζ!

5675a7a05725e-καλύτερά

Με τον κόσμο να έχει μπει για τα καλά στην ψηφιακή εποχή, είναι όλο και πιο σημαντικό να φαινόμαστε πάντα στα καλύτερά μας, καθώς ποτέ δεν ξέρουμε ποιος ή πότε κάποιος πρόκειται να μας κάνει μια βιντεοκλήση.

Ενώ μερικές φορές είναι εύκολο να τη βγάλουμε καθαρή δείχνοντας casual, κανείς δεν θέλει να φανεί τεμπέλης ή ατημέλητος σε έναν πιθανό εργοδότη ή σε ένα νέο ενδιαφέρον ραντεβού. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε για να είστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, αλλά η ζωή δεν ακολουθεί τους κανόνες του χρόνου ή τις ατομικές μας ατζέντες.

Ακόμα χειρότερα, οι επιλογές app που κυκλοφορούν μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τα δεδομένα σας. Αυτές οι εφαρμογές παρουσιάζονται ως αβλαβείς και διασκεδαστικές μέχρι που έρχεται ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσει για παραπάνω δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν και περιμένετε με αγωνία τον λογαριασμό του κινητού για να δείτε τι ζημιά έγινε.

Μια προσπάθεια αντιμετώπισης όλων αυτών είναι το ChatGame, μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά iOS και Android. Χρησιμοποιώντας ενισχυμένα, σε πραγματικό χρόνο, τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το ChatGame καλύπτει οποιαδήποτε ατέλεια για να βεβαιωθεί ότι οι χρήστες έχουν άψογη εμφάνιση και δείχνουν στα καλύτερά τους σε κάθε video chat.

Με μια σειρά από φόντα για να διαλέξουν, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν και να δημιουργήσουν το δικό τους περιβάλλον. Έτσι, αντί να κάθονται στο κρεβάτι και να περιβάλλονται από άπλυτα που δεν είχαν το χρόνο να μαζέψουν, μπορούν να επιλέξουν ένα σούρουπο στην έρημο ή ένα δέντρο στη ζούγκλα. Επιπλέον, υπάρχει μια ποικιλία από avatars που οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν για να πλαισιώσουν το πρόσωπό τους, δημιουργώντας ένα νέο κόσμο για τις κλήσεις βίντεο. Μπορείτε να μοιραστείτε την αγάπη σας με έως και 500 φίλους σε μια ομάδα συνομιλίας, ή έως έξι στις κλήσεις βίντεο.

Με όλες αυτές τις επιλογές, το ChatGame θα σας φαίνεται ότι απομυζά πολύ μπαταρία. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει όμως είναι ότι χρησιμοποιεί 60% λιγότερη ενέργεια από ό,τι ορισμένες από τις άλλες διαθέσιμες επιλογές συνομιλίας μέσω βίντεο.

Καθώς αναπτύσσονται αυτές οι καθηλωτικές εμπειρίες θα υπάρχουν όλο και περισσότερα βίντεο στο μέλλον. Η τεχνολογία θα συνεχίσει να μας βοηθάει να είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό δεν ακούγεται και τόσο κακό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS