ΑρχικήHow ToΚάντε μαζικά Follow εκείνους που είχατε κάνει Unfollow στο Facebook!

Κάντε μαζικά Follow εκείνους που είχατε κάνει Unfollow στο Facebook!

Το άρθρο αυτό σας αποκαλύπτει τον τρόπο για να ακολουθήσετε όλες τις σελίδες, τους ανθρώπους και τις ομάδες, που πάψατε να ακολουθείτε στο Facebook κατά το παρελθόν. Έτσι, δεν θα χρειάζεται πια να πηγαίνετε σε κάθε μία σελίδα στο Facebook χωριστά.

Κάντε μαζικά Follow εκείνους που είχατε κάνει Unfollow στο Facebook!

Υπάρχουν φορές που δεν θέλετε το News Feed σας να είναι γεμάτο με ενοχλητικές αναρτήσεις. Κάνατε unfollow τις σελίδες και τους ανθρώπους που δημοσίευαν άχρηστο περιεχόμενο κατά καιρούς. Μερικές φορές, απλά δεν θέλετε να βλέπετε ενημερώσεις από ένα συγκεκριμένο άτομο σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Έρχεται όμως και μια στιγμή που μια μέρα αισθάνεστε την ανάγκη να λαμβάνετε ενημερώσεις από τις σελίδες και τους ανθρώπους που έχετε κάνει Unfollow. Μια απλή διαδικασία θα ήταν να επισκέπτεστε το Facebook προφίλ για κάθε τέτοια σελίδα και να κάνετε κλικ στο κουμπί Follow. Αυτό και αν θα ήταν μια κουραστική διαδικασία, αν έχετε εκατοντάδες τέτοιους ανθρώπους. Τι γίνεται αν έχετε ξεχάσει τα ονόματα των ανθρώπων που έχετε κάνει Unfollow; Η μέθοδος αυτή θα σας επιτρέψει να κάνετε ξανά Follow όλες αυτές τις σελίδες, ομάδες και άτομα μαζικά.

Τα εν λόγω βήματα είναι:

Ακολουθώντας ξανά όλους τους unfollowed χρήστες από την επιφάνεια εργασίας:

follow-unfollow

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook.
  2. Στην Αρχική σελίδα, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας στο Ενημερώσεις στην αριστερή πλευρά.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις που φαίνεται στην αριστερή πλευρά του News Feed.
  4. Κάντε κλικ στο Επεξεργασία Προτιμήσεων.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Επανασύνδεση με τους ανθρώπους που Καταργήσατε την παρακολούθηση. Αυτό θα εμφανίσει όλες τις σελίδες, ομάδες και άτομα σε προβολή thumbnail.
  6. Κάντε κλικ στην εικόνα για να Ακολουθήσετε / Καταργήσετε την παρακολούθηση (Follow/Unfollow) το εν λόγω πρόσωπο. Μπορείτε να φιλτράρετε τις εγγραφές από σελίδες, ομάδες ή άτομα, κάνοντας κλικ στο Επιλογή όλων (All) στην drop-down λίστα.
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές που έχετε κάνει.
Ακολουθήστε όλους τους  unfollowed χρήστες από κινητό:
  1. Στο Facebook App, πατήστε στην καρτέλα Ρυθμίσεις (τρεις οριζόντιες γραμμές).
  2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε Προτιμήσεις Ενημερώσεων.
  3. Πατήστε Επανασύνδεση με τους ανθρώπους που Καταργήσατε την παρακολούθηση.
  4. Πατήστε στην εικόνα για να κάνετε Follow/Unfollow άτομα, σελίδες και ομάδες.

Οι ενημερώσεις από όλους τους ανθρώπους που έχετε ακολουθήσει θα είναι ορατές στις Ενημερώσεις σας από τώρα και στο εξής. Αυτή η μέθοδος σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο που μπορεί να είχατε χάσει εάν επισκεπτόσασταν χωριστά κάθε προφίλ στο Facebook. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο που σας περίσσεψε διαβάζοντας περισσότερο Secnews.gr. 😉

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS