ΑρχικήsecurityΟι hackers του ISIS ενώνονται για να δημιουργήσουν μέγα ομάδα hacking

Οι hackers του ISIS ενώνονται για να δημιουργήσουν μέγα ομάδα hacking

ISIS-hackers-warfare

Οι διάφοροι hackers του ISIS και οι συνεργάτες τους, οι οποίοι έχουν ενεργές ιστοσελίδες hacking και τις διαμορφώνουν για προπαγάνδα του ISIS, συγχωνεύονται όλοι μαζί.

Η Telegram, που είναι το προτιμώμενο μέσο για τους hackers του ISIS χρησιμοποιείται για τη συγχώνευση αυτών των διαφορετικών ομάδων hacking σε ένα τρομερό κέντρο διοίκησης hacking.

Μηνύματα δημοσιεύτηκαν σε επίσημους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων του ISIS και η Telegram αποκαλύπτει ότι η νέα μέγα μονάδα hacking θα ονομάζεται United Cyber Caliphate (UCC). Το UCC αποτελείται από το Cyber Caliphate Army (CCA),την κύρια μονάδα hacking του ISIS, καθώς και άλλες ομάδες που το υποστηρίζουν, όπως οι Sons Caliphate Army (SCA) και Kalacnikov.TN (KTN).

Ο σχηματισμός της νέας μονάδας hacking έρχεται σε συνέχεια μίας άλλης τέτοιας συγχώνευσης, τον Ιανουάριο του 2016, όταν η AnonGhost και η CCA συγχωνεύθηκαν για να αναλάβουν τα δυτικά συμφέροντα στον κυβερνοχώρο. Η ομάδα hacking AnonGhost που ήταν θυγατρική των Anonymous, αποστασιοποιήθηκε από αυτούς μετά την ανακοίνωση του #OpISIS από τους Anonymous, έπειτα από τη δολοφονία 11 παρισταμένων στην έδρα της Charlie Hebdo στο Παρίσι από το ISIS.

Τώρα η μέγα συγχώνευση των hacker του ISIS είναι μια ειδική ανησυχία για τις Ηνωμένες Πολιτείες, που είναι ο κύριος εχθρός τους. Μετά τη μεγάλη συγχώνευση, οι UCC hackers ισχυρίστηκαν ότι έχουν χακάρει το State Department των ΗΠΑ και διέρρευσαν πληροφορίες για 50 μέλη του προσωπικού, δημιούργησαν μια μαζική παραπλανητική εκστρατεία εναντίον των Αυστραλιανών ιστοσελίδων, παραποίησαν τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Τελωνειακή Υπηρεσία και διέρρευσαν πληροφορίες για 18.000 υπαλλήλους του Υπουργείου Σαουδικής άμυνας και Αεροπορίας.

Η ομάδα έκανε επίσης μια δεύτερη εκστρατεία χρησιμοποιώντας το “#KillCrusaders” και συνέχισε την εκστρατεία της κατά των Χριστιανών, παραποιώντας την ιστοσελίδα μίας εκκλησίας στο Michigan την περασμένη εβδομάδα, αφήνοντας ένα μήνυμα προπαγάνδας του ISIS.

Η μεγαλύτερη παραβίαση των δεδομένων από το UCC, συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν η ομάδα δημοσίευσε τα ονόματα και τις διευθύνσεις 3.602 από τους «πιο σημαντικούς πολίτες της #NewYork και του #Brooklyn», ζητώντας από τους υποστηρικτές του ISIS να χρησιμοποιήσουν την πληροφορία και να προβούν σε επιθέσεις.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS