Αρχικήinet5 φοβερές εφαρμογές που κάθε οδηγός πρέπει να κατεβάσει!

5 φοβερές εφαρμογές που κάθε οδηγός πρέπει να κατεβάσει!

Κάποια μέρα, τα αυτοκίνητα θα οδηγούν μόνα τους και το μόνο για το οποίο θα έχετε να ανησυχείτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας θα είναι ποιο Netflix Show να παρακολουθήσετε. Μέχρι τότε όμως οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια μικρή βοήθεια! Ως εκ τούτου, βρήκαμε 5 από τις καλύτερες εφαρμογές, που κάθε οδηγός θα πρέπει να κατεβάσει.

 

εφαρμογές

Greatest Drive

Θέλατε ποτέ να κάνετε μία γραφική ή σπορ διαδρομή, αλλά δεν γνωρίζατε κανένα καλό δρόμο; Γνωρίστε το Greatest Drive. Οι χρήστες του App, μπορούν να προσδιορίσουν και να αξιολογήσουν τις καλύτερες διαδρομές οδήγησης σε 160 χώρες σε όλο τον κόσμο. Χάρη στο Yelp! -y interface του, είναι πλέον ευκολότερο από ποτέ να βρείτε ένα δρόμο κοντά σας.

GasBuddy

Σίγουρα, το φυσικό αέριο είναι φθηνό τώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και πάλι δεν θέλετε να βρείτε το φθηνότερο. Εισάγετε το GasBuddy, μια εφαρμογή που βοηθά τους οδηγούς στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία να εντοπίσουν τις πιο φθηνές αντλίες. Το GasBuddy παρέχει στο χρήστη τις τελευταίες τιμές του φυσικού αερίου με ημερομηνία.

Openbay

Για εκείνους που χρειάζονται service για το αυτοκίνητό τους, αλλά δεν ξέρουν πού να πάνε, το Openbay μπορεί να βοηθήσει. Πληκτρολογήστε τις πληροφορίες του οχήματός σας και τι είδους υπηρεσία χρειάζεστε και η εφαρμογή θα βρει τα κατάλληλα τοπικά συνεργεία επισκευής, τα οποία θα υποβάλουν τις δικές τους προσφορές. Μόλις έχετε αποδεχθεί μια προσφορά, μπορείτε να προγραμματίσετε την επισκευή μέσα από την εφαρμογή καθώς και την αμοιβή για αυτή.

PlugShare

Πείτε αντίο στο άγχος της αυτονομίας! Για εκείνους που οδηγούν ένα Tesla Model S, η Fiat 500E ή οποιοδήποτε άλλο plug-in όχημα, δεν πρόκειται ποτέ να ξεμείνουν με το PlugShare στο κινητό τους. Με αυτό το app, μπορείτε να βρείτε σταθμούς φόρτισης, καθώς και τη διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο, φωτογραφίες και περιγραφές τους. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα αναζήτησης για τους σταθμούς που είναι συμβατοί με το αυτοκίνητό σας. Μόλις βρεθεί ένας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη το PlugShare για να πληρώσετε τη φόρτιση.

Chrome

Είτε έχετε αυτοκίνητο είτε όχι, είναι ωραίο να έχετε έναν οδηγό με τιμές αγοράς στην τσέπη σας. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορείς να βρεις ένα πραγματικό κόσμημα. Μπορεί ένας φίλος του θείου σας να πουλάει ένα σκουριασμένο παλιό Volkswagen Bus στην μπροστινή αυλή του. Μάθετε πόσο αξίζει, πριν του κάνετε μια προσφορά. Με αυτό το app, μπορείτε να αναζητήσετε την τρέχουσα αξία χιλιάδων αυτοκινήτων από το 1900 και μετά. Επιπλέον μπορείτε επίσης να καταγράψετε το επόμενο ταξίδι σας με το GPS, να τραβήξετε φωτογραφίες και να κρατήσετε σημειώσεις τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS