ΑρχικήsecurityΈνα 360 μοιρών βίντεο για την αποθήκευση των Google δεδομένων σας!

Ένα 360 μοιρών βίντεο για την αποθήκευση των Google δεδομένων σας!

Τα 360 μοιρών βίντεο, ενώ δεν είναι τόσο συναρπαστικά όσο η εικονική πραγματικότητα, μπορεί να σας μεταφέρουν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Με τη δυνατότητα να κοιτάξετε προς όλες τις κατευθύνσεις, είναι σχεδόν σαν να είστε πραγματικά εκεί – χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψετε φυσικά.

Ένα 360 μοιρών βίντεο για την αποθήκευση των Google δεδομένων σας!

Η Google απλά αποφάσισε να φτιάξει ένα φανταστικό βίντεο 360 μοιρών για να κάνει μια περιοδεία σε ένα από τα τεράστια κέντρα δεδομένων της (data centers), επιδεικνύοντας πώς λειτουργεί η πλατφόρμα της Google Cloud. Εάν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πού και πώς είναι αποθηκευμένα τα δεδομένα σας, αυτό το καθηλωτικό βίντεo είναι σίγουρα ένα από αυτά που πρέπει να ρίξετε μια ματιά.

Το 8λεπτο, 360 μοιρών βίντεo υπάρχει στο διαδίκτυο και στο Google Cardboard για Android με την εφαρμογή YouTube. Τα iOS δεν το υποστηρίζουν προς το παρόν. Για καλύτερα αποτελέσματα στο πρόγραμμα περιήγησής σας, σας συνιστούμε να παρακολουθείτε σε 4K (2160p), αν μπορείτε.

data centers

Στο βίντεο, ο Sandeep, ένας συνήγορος προγραμματιστής στην πλατφόρμα Google Cloud, θα σας κάνει μια περιοδεία στις υποδομές του Data Center της Google στο Dalles, Όρεγκον.

data centers_1

Το κέντρο δεδομένων είναι εξαιρετικά ασφαλές και σαν κάτι που θα βλέπατε σε μια ταινία κατασκοπείας, οι εργαζόμενοι πρέπει να περάσουν από biometric iris scan (βιομετρική σάρωση της ίριδας). Στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι, ένας κάθε φορά, περνάνε από μια circle lock door (πόρτα που κλειδώνει κυκλικά) και χρησιμοποιούν dual authentication για να εισέλθουν.

Δεν θα σας το χαλάσουμε. Μπορείτε να δείτε το πλήρες βίντεο 360 μοιρών παρακάτω (απλά μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να μετακινηθείτε στο βίντεο όπου θέλετε).

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=zDAYZU4A3w0″ width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS