ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy S TabPro είναι λεπτό, ισχυρό και έτοιμο για δουλειά!

Το Samsung Galaxy S TabPro είναι λεπτό, ισχυρό και έτοιμο για δουλειά!

Samsung-galaxy

Η Samsung δημιούργησε αυτό το πρότυπο tablet για να ανταγωνιστεί το νέο iPad Pro της Apple.

Και τα δύο μοντέλα έχουν δύο θύρες. Το Surface Pro διαθέτει Port οθόνης, USB, μια θύρα για mini οθόνη και μια υποδοχή κάρτας micro SD. Και ενώ το Surface Pro 4 χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο, πλήρως ρυθμιζόμενο σταντ, τα iPad Pro και Tab Pro S χρησιμοποιούν το δίπλωμα του καλύμματος πληκτρολογίου για να στηρίζονται.

Το 12-ιντσών tablet είναι λίγο μικρότερο από το iPad Pro, αλλά περίπου ίσο με το Surface Pro 4. Ζυγίζει ένα κιλό και μισό χωρίς το κάλυμμα οθόνης και είναι επίσης περίπου ισοδύναμο με το iPad Pro (1,53 για τo TabPro S και 1,57 για το iPad Pro). Το Samsung Galaxy TabPro S μπορεί να είναι λίγο βαρύτερο επειδή το βάρος συμπιέζεται σε ένα μικρότερο πλαίσιο. Αυτό το αίσθημα γίνεται πιο έντονο όταν συνδέετε το κάλυμμα πληκτρολογίου το οποίο τυλίγεται γύρω από τις δύο πλευρές της συσκευής. Το Apple iPad Pro διπλώνει το πληκτρολόγιο κάτω από τη μία πλευρά του καλύμματος.

Από άποψη οθόνης, το Samsung Galaxy S TabPro διαθέτει το πρώτο super AMOLED για ένα tablet με Windows 10. Στο 2160 X 1440, είναι εξαιρετικά ευκρινής και εντυπωσιακά φωτεινή, όμως τόσο το Surface Pro 4 (2736 x 1824) και iPad Pro (2732 x 2048) προσφέρουν υψηλότερη ανάλυση. Αυτή η τεχνολογία οθόνης άφησε τη Samsung κάνει το TabPro S ακόμα πιο λεπτό από το Surface Pro 4, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία LCD, και ελαφρώς λεπτότερο (λιγότερο από ένα χιλιοστό) από το iPad Pro. Όπως και τα περισσότερα άλλα συστήματα της κατηγορίας του, το TabPro S περιλαμβάνει ένα ορατό σύνολο συνδέσμων χαλκού κατά μήκος μιας μεγάλης πλευράς σε συνδυασμό με κρυμμένους ισχυρούς μαγνήτες. Όταν ευθυγραμμίζεται με ένα κανάλι στο κάλυμμα πληκτρολογίου, το TabPro S ασφαλίζει έξυπνα τη θέση του και το υπόλοιπο του καλύμματος ασφαλίζει στο πίσω μέρος του δισκίου.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει τα Windows 10 σε οποιαδήποτε συσκευή με οθόνη αφής, η εμπειρία στο TabPro S θα φαίνεται οικεία. Τα Windows 10 είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft για σχεδόν μια δεκαετία. Ως μια συσκευή με Windows, το Galaxy S TabPro δεν παρουσιάζει κάτι καινούριο.

Το Samsung Galaxy S TabPro τρέχει ένα νέο CPU πυρήνα Μ3 της Intel, το ίδιο τσιπ που θα βρείτε και στο Surface Pro 4. Έχει σταθερούς αριθμούς σημείου αναφοράς, αλλά το A9X CPU της Apple το ξεπερνά κατά πολύ. Στην πραγματικότητα όμως, ο πυρήνας του M3 που διατηρείται εκπληκτικά καλά. Μπορείτε να ανοίξετε πάνω από δώδεκα παράθυρα σε δύο διαφορετικά προγράμματα περιήγησης στο Web (π.χ Microsoft Edge και το Google Chrome), να αφήσετε μια ταινία στο Netflix να παίζει στο παρασκήνιο και στη συνέχεια να παίξετε 3D σκάκι. Το TabPro S δεν χάνει τίποτα. Έχει 10,5 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά όπως και οι περισσότερες εκτιμήσεις μπαταρίας, μάλλον είναι υπερβολική. Σε μια μέρα χρήσης κράτησε 6,5 ώρες, το οποίο είναι πραγματικά αρκετά καλό.

Το Samsung Galaxy S TabPro διατίθεται στην αγορά, στην τιμή των $899,99.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS