ΑρχικήHow ToBarack Obama: “To Internet δεν είναι Πολυτέλεια, είναι Ανάγκη!”

Barack Obama: “To Internet δεν είναι Πολυτέλεια, είναι Ανάγκη!”

Barack Obama: “To Internet δεν είναι Πολυτέλεια, είναι Ανάγκη!”
Barack Obama: “To Internet δεν είναι Πολυτέλεια, είναι Ανάγκη!”

 

O πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama, είναι γνωστός για την υποστήριξή του όσον αφορά σε θέματα information technology. Eργαζόμενος στην ίδια κατεύθυνση, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως οι οικογένειες με χαμηλό εισόδημα θα έχουν δωρεάν internet με την βοήθεια της υπηρεσίας Google Fiber. Σε αυτή την “ConnectHome” πρωτοποριακή ανακοίνωσή του, ο κύριος Obama δήλωσε: “Το Internet δεν είναι Πολυτέλεια, είναι Ανάγκη!”.

​​ https://www.secnews.gr/102304/ethihak-live-hacking-contest-teleytaia-dekada/btn-large” variation=”btn-success”]EthiHak Live Hacking Contest: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! Προλάβετε σήμερα την τελευταία 10άδα!!!

Η αποστολή του Λευκού Οίκου με το όνομα “ConnectHome” σκοπεύει στο να γεφυρώσει αυτό το μεγάλο ψηφιακό χάσμα στην Αμερική. Η αποστολή αυτή αναφέρει τα εξής:

Σε κάθε παιδί πρέπει να δοθεί η ίδια δυνατότητα να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον και να επιτύχει τα όνειρά του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ινδία βιώνει μια εκτεταμένη ψηφιακή επανάσταση, με τη μορφή της πρωτοβουλίας Digital India.

Ο Barack Obama δήλωσε:

Σήμερα, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για να γεφυρώσουμε το ψηφιακό χάσμα στην Αμερική και να βεβαιωθούμε έτσι ότι ο καθένας στην Αμερική έχει σύνδεση στο Internet υψηλής ταχύτητας.

https://www.secnews.gr/102234/olh-h-python-language-se-mia-eikona/Δείτε ακόμα: Όλη η Python Language σε μια μόνο εικόνα… δες την!

Οι συνθήκες στις ΗΠΑ δεν είναι τόσο άσχημες. Περίπου 98 τοις εκατό των Αμερικανών έχουν «κάποιο» είδος πρόσβασης στο διαδίκτυο. Μια άλλη αξιοσημείωτη διανομή όσον αφορά την πρόσβαση στο Internet ορίζεται με βάση τις φυλές. Μαύροι, Ιθαγενείς Αμερικάνοι και ισπανόφωνα νοικοκυριά έχουν περίπου 10 τοις εκατό λιγότερο internet adoption από τα “Λευκά νοικοκυριά”.

Κατά την διάρκεια της ανακοινώσής του ο πρόεδρος των ΗΠΑ επίσης δήλωσε:

Οι άνθρωποι δεν γεννιούνται προγραμματιστές. Μαθαίνουν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την δήλωση του Προέδρου στο βίντεο που ακολουθεί:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=WyXyn01244U” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS