ΑρχικήinetGoogle Photos: Τώρα με πιο προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών

Google Photos: Τώρα με πιο προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών

Οι Google Photos είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας online. Τώρα όμως, αυτό γίνεται ακόμα καλύτερο.

Google Photos Τώρα με πιο προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών

Η web έκδοση των Gοogle Photos στο photos.google.com μόλις κυκλοφόρησε έναν τρόπο για να σας αφήνει να επεξεργάζεστε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας εύκολα στη χρήση ρυθμιστικά προσαρμογής (adjustment sliders). Τα νέα εργαλεία επεξεργασίας ανακοινώθηκαν στην Google+  σελίδα των Gοogle Photos.

Τα νέα εργαλεία επεξεργασίας δεν είναι τόσο προηγμένα όσο τα εργαλεία επεξεργασίας του Snapseed, εργαλεία που διέθεταν οι Google+ Photos, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα από το τίποτα. Εδώ κάπου ελπίζουμε η Google να συνεχίζει να προσθέτει περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών στο Google Photos και στο εγγύς μέλλον.

Πιο εντυπωσιακή είναι η ικανότητα εναλλαγής μεταξύ των φωτογραφιών χωρίς να χάνεις καμία από τις αλλαγές που έχεις κάνει. Όλες οι αλλαγές αποθηκεύονται και μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική φωτογραφία σας οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο κουμπί “Επαναφορά στην αρχική”.

googlephotos-sliders

Επιπλέον, η web έκδοση των Google Photos τώρα σας επιτρέπει να κάνετε crop σε συγκεκριμένες αναλογίες διαστάσεων (original, square, 16:9; and 4:3). Μην ανησυχείτε, μπορείτε ακόμα να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων σας ελεύθερα.

Τον περασμένο μήνα, η Google ανακοίνωσε ότι συνταξιοδοτείται το Picasa και ότι η εταιρεία θα στρέψει την προσοχή της στην ενίσχυση των Gοogle Photos.

Τα νέα εργαλεία επεξεργασίας δεν είναι τόσο προηγμένα όσο τα εργαλεία επεξεργασίας του Snapseed, εργαλεία που διέθεταν οι Google+ Photos, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα από το τίποτα.

Εδώ κάπου ελπίζουμε η Google να συνεχίζει να προσθέτει περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών στο Google Photos και στο εγγύς μέλλον.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS