ΑρχικήinetΞαναζήστε το παρελθόν με τα Windows 3.1 και 1.500 εφαρμογές τους

Ξαναζήστε το παρελθόν με τα Windows 3.1 και 1.500 εφαρμογές τους

win31logo-702x336-εφαρμογές

Πραγματικά νοσταλγικό: Τώρα μπορείτε να τρέξετε και πάλι τα Windows 3.1 καθώς και πάνω από 1500 από τις εφαρμογές τους, στο πρόγραμμα περιήγησής σας

Ζούμε στην εποχή των Windows 10 με τα περισσότερα πράγματα να γίνονται χρησιμοποιώντας τις εντολές αφής και φωνής, αλλά υπήρχε μια εποχή που τίποτα από αυτά δεν ήταν διαθέσιμο. Όσοι από εσάς είναι γύρω στα 40 τους θα θυμούνται εκείνες τις ημέρες, όταν τα Windows 3.1 κυβερνούσαν. Η Microsoft κυκλοφόρησε το Windows 3.1 το 1992 με αρκετές βελτιώσεις στην πλατφόρμα που εξακολουθούσε να βασίζεται στο MS-DOS, όπως η βελτίωση της σταθερότητας του συστήματος, η εκτεταμένη υποστήριξη για τα πολυμέσα, οι γραμματοσειρές TrueType, και η δικτύωση της ομάδας εργασίας. Ωστόσο, η μεγαλύτερη αλλαγή πάνω στα Windows 3.0 ήταν τα πολυμέσα τα οποία μας επέτρεψαν να παίζουμε βίντεο και μουσική και περιλάμβαναν και την ενσωμάτωση βίντεο με υποστήριξη CD-ROM.

Διαβάζοντας την παραπάνω περιγραφή μπορεί κάποιοι από εσάς να έχουν λίγο νοσταλγήσει αυτές τις εποχές. Και αν είστε σε αυτή την κατηγορία, η Archive.org έχει την καλύτερη απάντηση για σας, τα Windows 3.1 και πάνω από 1.500 εφαρμογές τους, είναι διαθέσιμα στον browser σας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα Windows 3.1 και πάνω από 1500 εφαρμογές κατευθείαν στο πρόγραμμα περιήγησής σας, χάρη σε ένα πολύ εντυπωσιακό προσομοιωτή DOSBox που τρέχει σε JavaScript. Η προσομοίωση περιλαμβάνει ακόμη και ένα πολύ παιδαριώδες και ξεκαρδιστικό app παρουσίασης, που έτρεχε στα Windows 3.1, το οποίο κυκλοφόρησε από τη Microsoft για την προώθηση του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος, Windows 95.

Οι εφαρμογές, που ήταν μια καινοτομία εκείνες τις ημέρες, όπως παιχνίδια, αριθμομηχανές, εφαρμογές παράδοσης πίτσας και άλλα προγράμματα είναι επίσης διαθέσιμα στην εξομοίωση.

Δεν έχετε λοιπόν παρα να αποκτήσετε τα Windows 3.1 και να κάνετε ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS