ΑρχικήHow ToΕπική trollιά! – Ο Donald Trump γίνεται.... γλώσσα προγραμματισμού!

Επική trollιά! – Ο Donald Trump γίνεται…. γλώσσα προγραμματισμού!

Επική trollιά το ΤrυmpScript! – Ο Donald Trump γίνεται…. γλώσσα προγραμματισμού!

Ο Sam Shadwell και ο Chris Brown, δύο φοιτητές πληροφορικής, έχουν δεσμευθεί να «κάνουν την Python και πάλι τρανή”, και, σε αυτή την προσπάθειά τους, trollάρουν τον Donald Τrυmp με έναν επικό τρόπο! Αυτοί οι προγραμματιστές συμμετείχαν σε ένα hackathon και προγραμμάτισαν την γλώσσα, μαζί με τον Dan Korn και τον Cannon Lewis.

trumpscript-python-1024x619

Μετά από συνολικά 20 ώρες coding, οι προγραμματιστές κατάφεραν να γράψουν την TrumpScript, μια γλώσσα προγραμματισμού ‘python based’ που είναι εμπνευσμένη από τον Donald Τrυmp.

Αλλά, όταν λέμε «εμπνευσμένη από τον Donald Τrυmp», τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Για να γράψετε ένα πρόγραμμα στην ΤrυmpScript, θα πρέπει να επιλέξετε malformed προτάσεις χρησιμοποιώντας μόνο pre-formed words και μόνο ένα μικρό υποσύνολο του ‘logical’ operator. Τα error messages δεν θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το bug στον κώδικά σας. Λέξεις όπως “true” ή “false” είναι “fact” και “lie”.

https://www.secnews.gr/100598/%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-skype-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf-%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7/btn-large” variation=”btn-info”]Δείτε πως μπορείτε να Απενεργοποιήσετε το αυτόματο ξεκίνημα του Skype στα Windows 10

Μερικά από τα χαρακτηριστικά της ΤrυmpScript:

– Διαθέτει μόνο ακέραιους αριθμούς. Η Αμερική δεν κάνει μισές δουλειές! 😉
– Όλοι οι αριθμοί πρέπει να είναι αυστηρά μεγαλύτεροι από 1 εκατομμύριο. Το μικροπράγματα είναι μηδαμινά για τους Αμερικάνους.
– Δεν επιτρέπονται import statements.
– Αντί για True / False, έχουμε fact / lie.
– Μόνο οι πιο δημοφιλείς λέξεις της αγγλικής γλώσσας, οι αγαπημένες λέξεις του Τrυmp, και τα σύγχρονα ονόματα πολιτικών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως variable names.
– Τα Error messages είναι κυρίως αποσπάσματα από τα λεγόμενα του Τrυmp.
– Όλα τα προγράμματα πρέπει να τελειώνουν με την φράση ” America is great.”
– Η γλώσσα μας θα διορθώσει αυτόματα τα Forbes’ $4.5B στα $10B

Σε αυτή την ακατέργαστη μορφή της, η ΤrυmpScript δεν είναι συμβατή με τα Windows, επειδή ο Trump δεν είναι ο τύπος του άντρα που θα εμπιστευτεί έναν υπολογιστή.

https://www.secnews.gr/100634/%ce%b5%ce%be%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%ad%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%84%cf%8e%ce%bd-amazon/Διαβάστε ακόμα: Η εξυπηρέτηση πελατών του Amazon διέρρευσε προσωπικές πληροφορίες

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS