ΑρχικήinetWELT | Η έξυπνη ζώνη της Samsung σας βοηθά να αδυνατίσετε!

WELT | Η έξυπνη ζώνη της Samsung σας βοηθά να αδυνατίσετε!

WELT | Η έξυπνη ζώνη της Samsung σας βοηθά να αδυνατίσετε!
WELT

Νιώθοντας ακόμα την γλυκιά γεύση στο στόμα μας από τις τόσες λιχουδιές που μας περιτριγύρισαν την γιορτινή περίοδο που έφυγε παρατηρούμε πως τα παραπάνω κιλά έμειναν. Και σκεφτόμαστε να αρχίσουμε δίαιτα. Και καλά κάνουμε… αλλά θέλουμε βοήθεια για να μπορέσουμε να την κρατήσουμε… ε λοιπόν βρήκαμε τον φίλο που θα μας βοηθήσει! Δεν είναι άλλος από την έξυπνη ζώνη της Samsung που είναι ειδικά φτιαγμένη γι’ αυτό τον σκοπό!… Να παρακολουθεί δηλαδή την δίαιτά μας!

Κατά την διάρκεια του CES 2016, έκαναν την εμφάνισή τους πολλά wearables, ένας κλάδος που ολοένα και αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, και φυσικά δεν περιλαμβάνει μονάχα smartwatches. Με το IoT, ή αλλιώς Internet of Things να αναμένεται να ‘κάνει πάταγο’ στο μέλλον της τεχνολογίας, η Samsung παρουσίασε την έξυπνη ζώνη της. Το όνομα αυτής είναι WELT, και σύμφωνα με την εταιρεία, περιγράφεται ως μια ‘smart wearable health belt’.

https://www.secnews.gr/100284/google-maps-will-soon-predict-your-destination-and-automatically-deliver-traffic-updates/btn-large” variation=”btn-info”]Δείτε ακόμη: Σύντομα το Google Maps θα προβλέπει τον προορισμό σας!

Ίσως σας φανεί εκ πρώτης όψεως πως πρόκειται για μια απλή καθημερινή ζώνη που θα περάσετε γύρω από την μέση σας, αλλά σίγουρα είναι περισσότερα από αυτό. Σύμφωνα με την ίδια την Samsung, η WELT είναι η επιτομή του ‘wellness’, και είναι γεμάτη με αισθητήρες που μπορούν εύκολα να συγχρονισθούν με το smartphone σας.

Άρα, ποιός ακριβώς είναι ο σκοπός να έχουμε τόσους αισθητήρες στη ζώνη μας; Μα φυσικά επειδή πρόκειται για τον σύντροφό σας στο fitness, και είναι μακράν καλύτερα να έχετε αυτόν τον ‘fitness σύντροφο’ τυλιγμένο στη μέση σας! Όταν η έξυπνη ζώνη γίνει paired με το smartphone σας, θα είναι σε θέση να μπορεί να σας δώσει πολλές λεπτομέρειες, από τον αριθμό των ωρών που κάθεστε, μέχρι πόσα βήματα καταφέρατε να κάνετε όλη μέρα.

Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια ειδική εφαρμογή που σας παρέχει με συνεχή ανάλυση για εσάς. Για παράδειγμα, είναι σε θέση να σας πει σημαντικές λεπτομέρειες, όπως το τι έχετε καταναλώσει όλη μέρα, καθώς και αν έχετε ξεπεράσει το όριο της φυσιολογικής πρόσληψης θερμίδων σας. Θα σας μετρήσει, επίσης, τα άνω και κάτω όρια της περιφέρειας της μέσης σας, προκειμένου να σας δώσει περισσότερη ενθάρρυνση για να ξεκινήσετε άσκηση.

Δεν είναι φοβερό;! Μπορείτε να μας πείτε την γνώμη σας για την WELT στα σχόλια παρακάτω!

https://www.secnews.gr/100277/general-motors-invites-friendly-hackers-to-attacks-its-cars/btn-large” variation=”btn-success”]Διαβάστε επίσης: Η General Motors προσκαλεί hackers να παραβιάσουν τα αυτοκίνητα της!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS