ΑρχικήinetΟ ηλιακός φάρος EKOOR υποστηρίζει Apple iBeacon και Google Eddystone

Ο ηλιακός φάρος EKOOR υποστηρίζει Apple iBeacon και Google Eddystone

lets-make-smart-things-green-solar-proximity-beacons-EKOOR

EKOOR ηλιακοί φάροι εγγύτητας

Μια νέα σειρά ηλιακών φάρων εγγύτητας (Beacons) έχει δημιουργηθεί για να μπορέσουν οι υπεύθυνοι χάραξης, οι προγραμματιστές και οι επιχειρήσεις να δημιουργήσουν πιο έξυπνες εφαρμογές και συστήματα, παρέχοντας συμβατότητα τόσο με το iBeacon της Apple όσο και με το Eddystone της Google.

Η πλατφόρμα Open Beacon λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να αλλάξουν μπαταρίες χάρη στα υψηλής απόδοσης φωτοβολταϊκά κύτταρα στο Beacon.

Οι ηλιακοί φάροι EKOOR είναι επίσης συμβατοί με Bluetooth χαμηλής ενέργειας (BLE) συσκευές, που τροφοδοτούνται αποκλειστικά με ηλιακό ή τεχνητό φως και είναι εξοπλισμένοι με εφεδρικές μπαταρίες για παν ενδεχόμενο.

Οι προγραμματιστές του μας εξηγούν:

«Τα Beacons που λειτουργούν με μπαταρία είναι γενικά καλά για ένα έως δύο έτη, με ονομαστική ρύθμιση. Αλλά με τα EKOOR, δεν θα ανησυχήσετε για την αλλαγή των μπαταριών ποτέ ξανά. Τα EKOOR Beacons είναι συμβατά τόσο με το iBeacon όσο και το Eddystone και μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να μεταδίδουν είτε iBeacon, είτε Eddystone ή ένα μείγμα και των δύο.

Οι φάροι επίσης χρησιμοποιούν έναν έξυπνο αλγόριθμο που μπορεί να αλλάξει τα διαστήματα μετάδοσης αυτόματα σε διάφορες συνθήκες φωτισμού, έτσι ώστε το διαθέσιμο φως να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον εξαλείφουν τις περιττές δαπάνες συντήρησης Beacon που σχετίζονται με την αλλαγή των μπαταριών κάθε λίγα χρόνια, καθώς τα ηλιακά πάνελ + εφεδρικές μπαταρίες θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν εύκολα τα Beacons έως και πάνω από 10 χρόνια με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Οι εφαρμογές του EKOOR μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη αυτών των μιγμάτων διαμόρφωσης για τους φάρους, όπως απαιτείται.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS