HomeHow ToΠώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Cursive της Google

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Cursive της Google

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κρατάτε σημειώσεις σε ένα Chromebook 2 σε 1 είναι χρησιμοποιώντας το Google Cursive, μια εφαρμογή που αυτή τη στιγμή είναι αποκλειστική μόνο για Chromebook. Το Cursive είναι μια προοδευτική εφαρμογή ιστού που πρωτοεμφανίστηκε στο Chromebook X2 11 της HP πέρυσι και βελτιώθηκε με την πάροδο του χρόνου χάρη στις τακτικές ενημερώσεις από την Google. Τι θα γινόταν όμως αν δεν είχατε Chromebook αλλά αντ’ αυτού ένα μηχάνημα Windows, Linux ή macOS…

Cursive

Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος να χρησιμοποιήσετε το Google Cursive σε φορητούς υπολογιστές με Windows και σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς ακριβώς γίνεται.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Cursive σε Windows ή Linux;

1. Εκκινήστε το Chrome και μεταβείτε στην εφαρμογή ιστού Cursive .

2. Κάντε κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες κάτω από το κουμπί κλεισίματος στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Κάντε κλικ στο «Περισσότερα εργαλεία» και μεταβείτε στα «Εργαλεία προγραμματιστή"

4. Μόλις ανοίξει το μενού Εργαλεία προγραμματιστή στη δεξιά πλευρά του παραθύρου του Chrome, στην επάνω γραμμή του μενού, κάντε κλικ στο εικονίδιο “>>” και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Δίκτυο”.

5. Βρείτε και κάντε κλικ σε ένα “εικονίδιο Wi-Fi με εργαλεία ρυθμίσεων” στη δεξιά πλευρά κάτω από την επάνω γραμμή.

6. Θα πρέπει τώρα να δείτε μια καρτέλα “Συνθήκες δικτύου” στο κάτω μέρος, δίπλα στην καρτέλα “Κονσόλα”. Κάντε κύλιση μέχρι να δείτε το “User-agent” και αποεπιλέξτε την επιλογή “Use browser default”.

7. Από το αναπτυσσόμενο μενού παρακάτω, επιλέξτε την επιλογή «Chrome — Chrome OS».

8. Κάντε κλικ στις «Υποδείξεις πελάτη παράγοντα χρήστη» κάτω από αυτό, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί «Ενημέρωση».

9. Κλείστε τον πίνακα εργαλείων developer και ανανεώστε τον ιστότοπο της εφαρμογής Cursive.

10. Τώρα θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Η εφαρμογή δοκιμάστηκε ολοκληρωμένα at HP Envy x360 με τη χρήση στυλό HP, το οποίο λειτούργησε εκπληκτικά καλά. Υπήρχε μικρή καθυστέρηση εισόδου, αλλά τίποτα περισσότερο. Η συνολική εμπειρία λήψης σημειώσεων στο Cursive έχει προχωρήσει πολύ από την κυκλοφορία του. Εάν έχετε φορητό υπολογιστή με σχετικά σύγχρονο υλικό, το Cursive θα λειτουργήσει πολύ καλά.

Και έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Cursive σε οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή Windows 2-σε-1 με εγκατεστημένο το Chrome. Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το Cursive; Πιστεύετε ότι είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση του Microsoft OneNote

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS