HomeinetOSHA: Investigating deadly Amazon warehouse collapse

OSHA: Investigating deadly Amazon warehouse collapse

Η Υπηρεσία Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA) ξεκίνησε έρευνες για την κατάρρευση μίας αποθήκης της Amazon στο Ιλινόις, που είχε σαν αποτέλεσμα έξι άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Η ζημιά προκλήθηκε από έναν ανεμοστρόβιλο που σάρωσε την περιοχή το βράδυ της Παρασκευής, αφήνοντας πίσω του ένα μονοπάτι καταστροφής σε τρεις πολιτείες.

Amazon

See also: Amazon shuts down web ranking site Alexa.com

Εκτός από τους έξι ανθρώπους που σκοτώθηκαν στην αποθήκη της Amazon, 45 διασώθηκαν σύμφωνα με τους New York Times, οι οποίοι ανέφεραν ότι οι τοπικές αρχές δυσκολεύτηκαν αρκετά να προσδιορίσουν πόσα άτομα βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις εκείνη τη στιγμή, καθώς πολλοί εργάζονται έξω από την αποθήκη, αφού είναι εργολάβοι άλλων εταιρειών.

See also: Amazon fined 1.28 billion $ by Italian antitrust regulators

"Η OSHA διερευνά όλους τους θανάτους στο χώρο εργασίας και την υποστηρίζουμε», δήλωσε η εκπρόσωπος της Amazon, Kelly Nantel.

warehouse

Όπως αναφέρθηκε αρχικά από το CNBC, η OSHA θα έχει έξι μήνες για να ολοκληρώσει την έρευνά της, να εκδώσει οποιεσδήποτε αναφορές και να προτείνει κυρώσεις εάν η service κρίνει ότι παραβιάζονται οι κανονισμοί ασφάλειας ή υγείας.

See also: Διακοπή σε διακομιστή Amazon προκάλεσε προβλήματα σε Netflix, Ring και παραδόσεις

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Jeff Bezos, ανέφερε σε tweet του το Σάββατο ότι οι «σκέψεις και οι προσευχές του» ήταν με τις οικογένειες των εργαζομένων που έχασαν τη ζωή τους. «Όλη η Edwardsville πρέπει να γνωρίζει ότι η ομάδα της Amazon έχει δεσμευτεί να τους υποστηρίξει και θα είναι δίπλα τους σε αυτήν την κρίση», έγραψε ο Bezos στο Twitter.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS