ΑρχικήinetFaceBook at Work το νέο μέσο για επαγγελματίες

FaceBook at Work το νέο μέσο για επαγγελματίες

Facebook at Work

Το FaceBook, φαίνεται να κερδίζει συνεχώς έδαφος σε σχέση με τη Google, τη Microsoft και το LinkedIn, στο να γίνει και αυτό αναπόσπαστο μέρος της εργασιακής μας καθημερινότητας.

Οι Financial Times, αναφέρουν ότι υπάρχει το project, “Facebook at work”, το οποίο φιλοδοξεί να έχει ένα περισσότερο εργασιακό περιβάλλον chat, συνεργασία εγγράφων και χώρο αποθήκευσης. Το interface του, θα θυμίζει το Facebook με τα News Feed, αλλά θα έχει επαγγελματικές και προσωπικές σελίδες. Η προσπάθεια αυτή είναι ανάλογη με το πώς κινούνται τα smartphones ως εργαλείο για επαγγελματίες.

Πολλές είναι οι εταιρείες πληροφοριακών συστημάτων που θέλουν να μπουν ή βρίσκονται ήδη μέσα σε αυτή την αγορά. Η Google για παράδειγμα πρόσφατα κυκλοφόρησε την εφαρμογή Inbox, για το μεγάλο όγκο ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Το LinkedIn, θεωρείται ήδη επαγγελματικό εργαλείο, ενώ η IBM παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα τη νέα της εφαρμογή για email και επαγγελματικό ημερολόγιο.

Facebook at Work τι πρέπει να γίνει

Γενικότερα το Facebook πρέπει να εστιάσει στο να γίνει αναπόσπαστο μέρος της εργασιακής καθημερινότητας, χωρίς να χάσει το νεανικό κοινό του. Επίσης ήδη έχει συλλέξει αρκετά στοιχεία για τους χρήστες του και με την επαφή που προσφέρει σε επαγγελματίες μπορεί να σταθεί απέναντι στο LinkedIn, να γίνει εργαλείο για τους HR Mangers, αλλά και να ανεβάσει τις τιμές των διαφημίσεων που προσφέρει.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS