ΑρχικήinetF-Secure: Βραβευμένη ασφάλεια για κάθε συσκευή σε ένα προϊόν

F-Secure: Βραβευμένη ασφάλεια για κάθε συσκευή σε ένα προϊόν

Η F-Secure καλωσορίζει την φορητότητα, το μέλλον των πολλαπλών συσκευών με τη βραβευμένη Καλύτερη Προστασία* για κάθε οικιακό υπολογιστή, σε ένα απλό προϊόν.

F-Secure-Online

Με την ανανεωμένη σειρά προϊόντων για το 2015 που ξεκίνησε σήμερα, η F-Secure συμπεριέλαβε το Internet Security πολλαπλών συσκευών. Το νέο βελτιωμένο F-Secure SAFE είναι ένα προϊόν για όλες τις συσκευές – Windows και Mac υπολογιστές και Android, iOS και Windows Phone 8 smartphones και tablets. Μεταξύ άλλων προϊόντων που είναι παρατεταγμένα στην ναυαρχίδα των προϊόντων της F-Secure για υπολογιστές, είναι και το Internet Security 2015, με σημαντικές βελτιώσεις καθώς και το F-Secure Anti-Virus.

Βρισκόμαστε σε ένα κόσμο πολλαπλών συσκευών και το malware έχει μεταφερθεί σε όλες τους επίσης. Όμως μια νέα έρευνα** της F-Secure εμφανίζει ότι παρά τα συνεχείς πρωτοσέλιδα για τις online επιθέσεις, οι περισσότεροι καταναλωτές δεν ασφαλίζουν σωστά την online ζωή τους με την προστασία των συσκευών τους. Ενώ πάνω από 6 στους 10 ιδιοκτήτες υπολογιστών έχουν εγκαταστήσει λογισμικό ασφαλείας στον υπολογιστή ή στο laptop τους, μόνο 1 στους 4 των ιδιοκτητών Android smartphone έχουν εγκαταστήσει λογισμικό ασφαλείας στη συσκευή τους. Το ποσοστό πέφτει στο 16% για τα Android tablets, στο 6% για τα iPhones και iPads και μόνο το 3% για τα Windows Phones και υπολογιστές Mac.

“Είναι κατανοητό γιατί οι άνθρωποι δεν προστατεύουν όλους τους υπολογιστές και τις συσκευές τους,” σχολιάζει ο Samu Konttinen, Executive Vice President, Consumer Security στην F-Secure.

“Λαμβάνοντας υπόψην τον αριθμό των συσκευών στο μέσο νοικοκυριό, ίσως να φαίνεται αρκετά περίπλοκο. Αλλά κάθε συσκευή χρειάζεται προστασία – είτε από malware, απώλεια ή κλοπή είτε όταν τα παιδιά χρειάζεται να προστατευτούν από ακατάλληλο περιεχόμενο. Αυτός είναι και ο λόγος που προσφέρουμε ένα απλό πακέτο ασφαλείας που προσφέρει τη δυνατότητα της προστασίας όλων των συσκευών σας, από PC, Mac και Mobile.”

Προστατεύστε τη ζωή σας σε κάθε συσκευή
Το F-Secure SAFE είναι προστασία βασισμένη στο cloud Internet Security που παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο σε κάθε συσκευή. Σας προστατεύει από ιούς, spyware, επιθέσεις hacker και κλοπή ταυτότητας, ενώ μπλοκάρει επίσης κακόβουλες ιστοσελίδες και δικτυακές επιθέσεις. Το προϊόν εξασφαλίζει την ασφαλή πλοήγηση, τις τραπεζικές συναλλαγές και τις αγορές σας. Οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να διαχειριστούν την προστασία στις συσκευές τους με ένα εύκολο στη χρήση προσωπικό portal, το My Safe, το οποίο τους επιτρέπει να μεταφέρουν τη προστασία από μία συσκευή σε μία άλλη, αν για παράδειγμα αγοράσουν μια νέα συσκευή.

Το νέο SAFE έχει βελτιωθεί για μία ακόμη πιο ομαλή και συνεκτική εμπειρία. Διαθέτει πλέον πλήρεις δυνατότητες προστασίας κλοπής μέσω του My Safe portal. Οι χρήστες Android και iOS μπορούν πλέον απομακρυσμένα να κλειδώσουν, διαγράψουν, εντοπίσουν, ξεκλειδώσουν, αρχικοποιήσουν και ενεργοποιήσουν τον ήχο του κινδύνου για ένα χαμένο ή κλεμμένο τηλέφωνο χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούν ένα ξεχωριστό portal. Το SAFE επίσης έχει μια νέα εμφάνιση με μία εναρμονισμένη εμπειρία είτε χρησιμοποιείται PC, Mac ή κινητό. Το SAFE για PC είναι πλέον ελαφρύτερο και ταχύτερο με ομαλότερη εγκατάσταση και μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και σε ένα μολυσμένο υπολογιστή.

Το F-Secure SAFE επιτρέπει στα άτομα ή στα νοικοκυριά να επιλέξουν μια συνδρομή βάση του αριθμού των συσκευών που κατέχουν (1,3 ή 5 συσκευές). Το SAFE μπορεί επίσης να αγοραστεί για άνω των 10 συσκευών. Το F-Secure SAFE είναι διαθέσιμο προς δοκιμή στο www.f-secure.com/safe.

Η καλύτερη ασφάλεια των υπολογιστών, πλέον ακόμη καλύτερη
Για εκείνους που απλά πρέπει να προστατεύσουν ένα υπολογιστή στο σπίτι, το F-Secure Internet Security 2015 είναι η top-notch ολοκληρωμένη ασφάλεια για υπολογιστές. Το προϊόν λαμβάνει εξαιρετικά αποτελέσματα ανίχνευσης σε ανεξάρτητες δοκιμές και η τεχνολογία του έχει κερδίσει το Best Protection Award από τα AV-TEST για τα περασμένα 3 έτη σε σειρά. Όπως το SAFE για PC, έτσι και το Internet Security 2015 είναι πλέον ελαφρύτερο και ταχύτερο, με εγκατάσταση ενός – κλικ, και μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα μολυσμένο μηχάνημα. Το προϊόν εκτελεί καθαρισμό στο μολυσμένο μηχάνημα πριν από την εγκατάσταση του.

Η σειρά προϊόντων ασφαλείας της F-Secure για το 2015 για τους καταναλωτές περιλαμβάνει:
·F-Secure SAFE – Internet security για όλες τις συσκευές (PC, Mac, Android, iOS, WP8)
·F-Secure Internet Security 2015 – Πλήρης ολοκληρωμένη ασφάλεια PC
·F-Secure Anti-Virus – Προστασία από ιούς, spyware και άλλο malware για PC και Mac
·F-Secure Online Scanner – Σαρώνει και καθαρίζει τον υπολογιστή σας δωρεάν
·F-Secure Search – Διασφαλίζει ότι τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας είναι ασφαλή για πλοήγηση
·F-Secure App Permissions – Εμφανίζει τις άδειες για όλες τις εφαρμογές που βρίσκονται στην Android συσκευή σας
·F-Secure Freedome – VPN, online security και privacy, όλα σε ένα κουμπί
·F-Secure Key – Secure password manager με μόνο ένα κύριο password

*Η τεχνολογία του F-Secure internet security έχει βραβευτεί με το Best Protection Award από τα AV-TEST για τα περασμένα 3 χρόνια σε σειρά (F-Secure Internet Security, F-Secure Client Security)

** H F-Secure Consumer Values Study 2014 μελέτη αποτελούνταν από online συνεντεύξεις 4.800 ατόμων κάθε ηλικίας, φύλου και εισοδήματος από 6 χώρες, με 800 ερωτηθέντες από κάθε χώρα : ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Βραζιλία και Φιλιππίνες. Η έρευνα σχεδιάστηκε μαζί με την Informed Intuitions. Τα δεδομένα συλλέχθησαν από την Toluna Analytics τον Ιούλιο του 2014.

Πηγή: infocom.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS