ΑρχικήinetTo Facebook Beta για Windows Phone 8 και 8.1 λαμβάνει αναβάθμιση ασφάλειας...

To Facebook Beta για Windows Phone 8 και 8.1 λαμβάνει αναβάθμιση ασφάλειας

Facebook-Beta-for-Windows-Phone-8-and-8-1-Gets-a-Bug-Squashing-Update

Από τότε που η Microsoft ξεκίνησε το πρόγραμμα beta για το Facebook app για συσκευές Windows Phone, πολλές ενημερώσεις έχουν καταφθάσει στο Windows Phone Store.

Ωστόσο, φαίνεται ότι πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά πράγματα για να φτάσει η συγκεκριμένη εφαρμογή τις δυνατότητες αντίστοιχων σε αντίπαλες πλατφόρμες όπως Android και iOS.

Παρόλα αυτά, η Microsoft συνεχίζει να προσφέρει ενημερώσεις που αντιμετωπίζουν κάποια από τα σφάλματα που υπάρχουν από τις προηγούμενες εκδόσεις ή ζητήματα που εντοπίστηκαν από beta testers.

Αυτή φαίνεται να είναι η περίπτωση για την τελευταία ενημερωμένη έκδοση που μόλις κυκλοφόρησε στο Windows Phone Store για τις δύο εκδόσεις του Facebook, Windows Phone 8 και 8.1.

Ανάλογα με το ποια πλατφόρμα χρησιμοποιείται στη συσκευή σας, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει μια νέα 5.3.0.2 ή 8.3.0.2 έκδοση διαθέσιμη για download.

Δυστυχώς, όπως και με όλες αυτές τις μικρές ενημερώσεις, η Microsoft δεν κυκλοφόρησε ένα επίσημο changelog, έτσι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τις βελτιώσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Υποψιαζόμαστε ότι η ενημέρωση έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει μερικά από τα θέματα που αναφέρθηκαν από τους χρήστες, αλλά ίσως και νέα χαρακτηριστικά η δυνατότητες.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Facebook Beta για Windows Phone δωρεάν μέσω του Windows Phone Store. Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με όλες τις συσκευές που διαθέτουν Windows Phone 8 και πάνω.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS