ΑρχικήinetΕπτά βελτιώσεις και αλλαγές που θα θέλαμε να δούμε στο GMail

Επτά βελτιώσεις και αλλαγές που θα θέλαμε να δούμε στο GMail

Gmail_1_0

Τα δέκατα του γενέθλια γιόρτασε χθες το GMail, το οποίο έχει εξελιχθεί αρκετά όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο, οι χρήστες του ζητούν περισσότερα χαρακτηριστικά, αλλά και μερικές αλλαγές.

Ένα από τα πρώτα που ζητούν οι χρήστες του GMail είναι η υποστηρίξη για πολλαπλούς GMail λογαριασμούς και με ένα κλικ να αλλάζει το inbox μεταξύ των, κάτι που ήδη γίνεται στην εφαρμογή του GMail στο iOS.

GMail

Πριν ένα χρόνο το GMail άλλαξε τον τρόπο σύνταξης νέου mail, με ένα ξεχωριστό παράθυρο. Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και αρκετοί χρήστες επιθυμούν να αλλάξει στην προηγούμενη κατάσταση.

2_52

Ένα από τα χαρακτηριστικά του GMail που θέλουν βελτίωση είναι οι επαφές (Contacts). Οι δυνατότητες κατηγοριοποίησης των επαφών είναι ελάχιστες και σε συνδυασμό με το συγχρονισμό αυτών με τα Android smartphones, κάνουν επιτακτική την καλύτερη διαχείριση των επαφών στο GMail.

3_50

Όλες οι mail υπηρεσίες μέχρι και σήμερα χρησιμοποιούν φακέλους αρχειοθέτησης των emails, με το GMail να κάνει από την έλευσή του τη διαφορά και χρησιμοποιεί ετικέτες (labels). Είναι απλό. Γιατί να μην έχει και το GMail φακέλους;

GMail

Μπορεί το GMail να ήθελε να εισάγει έναν νέο τρόπο χρήσης του email χωρίς την ανάγκη desktop εφαρμογών, ωστόσο πολλοί χρησιμοποιούν το Outlook που όντως δεν τα πηγαίνει καλά με το GMail.

5_32

Μια καλύτερη κατηγοριοποίηση και δυνατότητα αλλαγής θέσης των emails με drag n drop ζητούν οι χρήστες, αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν το έχουμε δει κάπου αλλού αυτό…

GMail

Google Drive, Calendar, Tasks και άλλα είναι μερικές από τις υπηρεσίες της Google που έχουν ενσωματωθεί στο GMail. Είναι καλό που συνεργάζονται οι εφαρμογές της εταιρίας, αλλά θα μπορούσε η Google να δώσει τη δυνατότητα σε ένα πιο “καθαρό” και μινιμαλιστικό περιβάλλον.

7_0

Πηγή: e-pcmag.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS