ΑρχικήinetΗ Google εξαγοράζει την εταιρεία διαδικτυακής ασφάλειας Impermium

Η Google εξαγοράζει την εταιρεία διαδικτυακής ασφάλειας Impermium

Google-Buys-Cybersecurity-Firm-Imperium

Ήταν μόλις πριν από λίγες ημέρες όταν η Google ανακοίνωσε την εξαγορά της Nest, και τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία έχει κάνει μια άλλη επένδυση, στην Impermium.

Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια και έχει ως στόχο να καταστήσει το Ίντερνετ ασφαλέστερο. Προσφέρει πλατφόρμα αξιολόγησης κινδύνων για να βοηθήσει στον εντοπισμό κακόβουλων εγγραφών και επικίνδυνων συναλλαγών.

«Με την ένταξή της στη Google, η ομάδα μας θα συγχωνευθεί με μερικούς από τους καλύτερους μαχητές της κατάχρησης στον κόσμο. Συνδυάζοντας τα ταλέντα μας, θα είμαστε σε θέση να προωθήσουμε την αποστολή μας και να βοηθήσουμε ώστε το Διαδίκτυο να γίνει ασφαλέστερο», δήλωσε ο Mark Risher, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Impermium.

[wdca_ad id=”73088″ ]

«Όταν ιδρύσαμε την Impermium πριν από τρία χρόνια, η αποστολή μας ήταν να βοηθήσουμε στην απαλοιφή των μηνυμάτων spam από το διαδίκτυο, την απάτη και την κατάχρηση. Καθώς τα sites κερδίζουν σε δημοτικότητα, οι εγκληματίες παραμονεύουν και η Imperium έχει εργαστεί σκληρά για να υπερασπιστεί μερικά από τα μεγαλύτερα και αναπτυσσόμενα sites», αναφέρει η δήλωση.

Η εξαγορά αυτής της επιχείρησης έχει νόημα για τη Google, η οποία έχει κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να αυξηθεί η ασφάλεια στην πλατφόρμα της.

Μετά την ένταξη στη Google, η Impermium θα διακόψει την παροχή υπηρεσιών σε ιστοσελίδες τρίτων.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS