ΑρχικήinetΗ Apple κάνει πιο παραδοσιακό το λογότυπο των Microsoft Windows

Η Apple κάνει πιο παραδοσιακό το λογότυπο των Microsoft Windows

Η Apple και η Microsoft φαίνεται να είναι τώρα οι καλύτεροι φίλοι μετά την συμμετοχή της τελευταίας στο λανσάρισμα του iPad Pro και την εκθείαση των ικανοτήτων παραγωγικότητάς του, αλλά αυτό δεν τους σταματά να κάνουν πλάκα η μια στην άλλη, όταν υπάρχει ένας λόγος για να το κάνουν.

Η Apple κάνει πιο παραδοσιακό το λογότυπο των Microsoft Windows
Μόνο που η Apple δεν είχε κανένα λόγο να κάνει πλάκα με τα Windows της Microsoft στην σελίδα υποστήριξης iCloud Calendar, όπου αντικατέστησαν το λογότυπο του λειτουργικού συστήματος με την εικόνα ενός κλασικού παραθύρου.
Αυτό το μικρό αστείο επισημάνθηκε από μια ουγγρική ιστοσελίδα, η οποία ισχυρίζεται ότι το τροποποιημένο λογότυπο των Windows είναι εκεί από το Μάιο του τρέχοντος έτους, έτσι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η AppΙe μπορεί να μην έχει κανένα σχέδιο για να το αλλάξετε σύντομα.
Το τέχνασμα της Apple δεν μπορεί καν να συγκριθεί με κάποιες από τις φάρσες που η ίδια η Microsoft ξεκίνησε στο παρελθόν κατά την αντίζηλό της με βάση το Cupertino και η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια διαφήμιση του Σεπτεμβρίου του 2013 που υποτίθεται ότι κάνει πλάκα στην Apple.
Εκείνη την εποχή, το Redmond λάνσαρε μια διαφήμιση που ονομάζεται «Μια μύγα στον τοίχο στο Cupertino;», η οποία υποτίθεται ότι δείχνει μια συνάντηση των εργαζομένων της Apple όπου οι εργαζόμενοι της εταιρείας συζητούσαν τα σχέδια για τα νέα κινητά τηλέφωνα. Ένας από αυτούς έλεγε ότι “Θα δώσουμε στους ανθρώπους αυτό που θέλουν, δίνοντάς τους το δάχτυλο”, πριν προσθέσει άλλος ένας “δακτυλικό αποτύπωμα ID Touch”.

Η ίδια η Microsoft παραδέχτηκε λίγο μετά ότι μια τέτοια διαφήμιση ήταν “εκτός ορίων” και αποφάσισε να την αποσύρει εντελώς, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει την εταιρεία από το να κάνει πλάκα με την AppΙe ξανά στο μέλλον με διαφημίσεις που εναντιώνονταν στα Macbooks ή στα iPhones.
Έτσι, αυτή τη φορά, η AppΙe έχει παραμείνει στο επίπεδό της και αν και δεν είναι πραγματικά καθόλου αστείο, είναι ένας κομψός τρόπος για να κάνει πλάκα σε ένα φίλο. Ή τουλάχιστον, αυτό είναι αυτό που η Apple θεωρεί ότι είναι η Microsoft. Ο γίγαντας του Redmond, από την άλλη πλευρά, δεν έχει ακόμη προβεί σε δήλωση για το θέμα αυτό, οπότε είμαστε σε αναμονή για την απάντηση της πολύ σύντομα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS