Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
infosec

Εκδήλωση «Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση...
Read More
infosec

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

Από τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των...
Read More
infosec

Ο γονικός έλεγχος της Apple επιτρέπει την αναζήτηση πορνογραφικού και βίαιου υλικού

Οι γονικοί έλεγχοι της Apple στο iOS 12 είναι μάλλον ασυνεπείς: ορισμένοι όροι που αφορούν στο σεξ είναι μπλοκαρισμένοι, αλλά...
Read More
Latest Posts

Skype Bug “κάνει άνω κάτω” τις συζητήσεις στα Windows

Skype-bug

Οι χρήστες συνιστάται να εγκαταστήσουν την προηγούμενη έκδοση του Skype

Οι χρήστες του Skype έχουν πρόσφατα ανακαλύψει ένα bug στην έκδοση των Windows για πελάτες, που διασπά συνομιλίες και αλλάζει τη σειρά που εμφανίζονται τα μηνύματα.

Αναρτήσεις στο φόρουμ υποστήριξης της Microsoft για το Skype αποκαλύπτουν ότι ορισμένοι χρήστες που εκτελούν την τελευταία έκδοσή του για τα Windows βλέπουν ένα bug που κάνει τα τελευταία μηνύματά τους να εμφανίζονται πάνω από αυτά που ελήφθησαν από τις επαφές τους.

Ένα γνωστό ζήτημα, που απαιτεί υποβάθμιση

Η Microsoft εξηγεί ότι αυτό είναι ένα γνωστό θέμα στην τελευταία έκδοση του Skype και συνιστά στους χρήστες να υποβαθμίσουν την υπηρεσία στην προηγούμενη έκδοση του app μέχρις ότου πραγματοποιηθεί διόρθωση του προβλήματος.

«Αυτό είναι δυστυχώς ένα γνωστό πρόβλημα για ορισμένους χρήστες που τρέχουν την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows, την 7.17.0.105 – Ως προσωρινή λύση, ενώ εμείς εργαζόμαστε πάνω σε μια ενημερωμένη έκδοση με μια επιδιόρθωση, παρακαλούμε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την προηγούμενη έκδοση,» συμβουλεύει η εταιρεία .

Σε αυτό το σημείο, δεν είναι ακόμη γνωστό πότε η νέα έκδοση θα μπορούσε να κυκλοφορήσει, αλλά αναμένεται αυτό να γίνει κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες ημέρες. Άλλες εκδόσεις του Skype, όπως αυτές που στοχεύουν στην κινητές συσκευές που τρέχουν Android ή iOS, δεν επηρεάζονται από το συγκεκριμένο σφάλμα.

Εάν βλέπετε το ίδιο σφάλμα κι εσείς στον υπολογιστή σας, μπορείτε απλά να προχωρήσετε και να κατεβάσετε την παλιά έκδοση του Skype για να το διορθώσετε έως ότου να φτάσει το patch (βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την εναλλακτική σύνδεση λήψης από τον κατάλογο για να πάρετε την προηγούμενη έκδοση).

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *