ΑρχικήinetΗ Google εγκαινιάζει το YouTube Music. Ανακάλυψε ξανά τη μουσική!

Η Google εγκαινιάζει το YouTube Music. Ανακάλυψε ξανά τη μουσική!

Η αυτόνομη YouTube εφαρμογή streaming μουσικής είναι γεγονός. Το Google ξεκίνησε το YouTube Music την Πέμπτη, μουσικό συμπλήρωμα στη νέα συνδρομητική υπηρεσία βίντεο του YouTube Red. Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη σε iOS και Android.

Η Google εγκαινιάζει το YouTube Music. Ανακάλυψε ξανά τη μουσική!

 

Το YouTube Music είναι σχετίζεται αποκλειστικά με την ανακάλυψη. Αν ψάχνετε για έναν καλλιτέχνη, άλμπουμ ή κομμάτι, η εφαρμογή θα σας φέρει όλα τα σχετικά με αυτό, από το επίσημο μουσικό βίντεο μέχρι τις δημοφιλείς διασκευές του και τα remixes μέχρι και βίντεο συναυλιών.

Και, όπως κάθε καλή μουσική εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής, να ακούσετε εξατομικευμένες εππιλογές και να πάρετε συστάσεις στην Αρχική καρτέλα της σελίδας της εφαρμογής. Το YouTube Μusic είναι δωρεάν, αλλά πληρώνοντας $9,99 /μήνα, η συνδρομή σας στο YouTube Red σας παρέχει μερικά έξτρα χαρακτηριστικά, όπως offline ακρόαση, τη δυνατότητα να εναλλάσσεστε μεταξύ μόνο εικόνας ή και μόνο ήχου και έχετε την επιλογή να ακούσετε τραγούδια και βίντεο στο παρασκήνιο, ενώ βρίσκεστε σε άλλες εφαρμογές. Επιπλέον, ξεφορτώνεται τις διαφημίσεις που ακούνε οι δωρεάν χρήστες που χρησιμοποιούν το app.

Η Google εγκαινιάζει το YouTube Music.

Η Google ελπίζει ότι το YouTube Μusic θα βοηθήσει τους ανθρώπους να κινηθούν προς τη νέα υπηρεσία με συνδρομή YouTube Red, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο μήνα. Μια συνδρομή στο YouTube Red έρχεται επίσης με on-demand πρόσβαση στο Google Play Μusic – αυτό είναι άλλη υπηρεσία streaming μουσικής της Google – και για εκείνους που έχουν ήδη εγγραφεί στο Play Μusic θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τις premium δυνατότητες του YouTube Μusic.

Είναι ασαφές το κατά πόσον μια τέτοια νέα υπηρεσία που χτίστηκε γύρω από μουσικά βίντεο, τα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη δωρεάν, θα βοηθήσει το YouTube Red να προσελκύσει κοινό, αλλά η εφαρμογή θα πρέπει να είναι αγαπητή σε πολλούς χρήστες που αγαπούν τη μουσική του YouTube. Για να βοηθήσει στην προώθηση της νέας υπηρεσίας, η εταιρεία δίνει στους νέους χρήστες πρόσβαση στα premium χαρακτηριστικά δωρεάν για τις πρώτες 14 ημέρες.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS