ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το Microsoft HoloLens Development Edition για $ 3000

Κυκλοφόρησε το Microsoft HoloLens Development Edition για $ 3000

hololens

Η εταιρεία Microsoft, ανακοίνωσε ότι το νέο σετ ακουστικών HoloLens Development Edition και SDK της, θα είναι διαθέσιμη προς πώληση, το πρώτο τρίμηνο του 2016 στην τιμή των $ 3.000.

Για να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση, τα HoloLens της Microsoft έχουν τη μορφή μη προσδεδεμένων, ολογραφικών σετ ακουστικών, εξοπλισμένων με έναν υπολογιστή που επιτρέπει σε ολογράμματα υψηλής ευκρίνειας να ενσωματωθούν με τον πραγματικό κόσμο.

Η Microsoft εξηγεί λίγα περισσότερα για την καινούρια της συσκευή:

Με το σετ ακουστικών της Microsoft θα δείτε τον κόσμο της Minecraft, και των παιχνιδιών, με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Μη προσδεδεμένα και σε μεικτή πραγματικότητα, σχεδόν κάθε επιφάνεια μπορεί να μετατραπεί σε μια πύλη. Πλοηγηθείτε και χειριστείτε το χώρο γύρω σας με χειρονομίες και τη φωνή σας, και αλληλεπιδράστε σε ένα πιο δυναμικό χώρο παιχνιδιού.

Δημιουργείστε και διαμορφώστε ολογράμματα απλώς και μόνο με χειρονομίες. Επικοινωνήστε με τις εφαρμογές σας χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Πλοηγηθείτε με μια ματιά. Το σετ ακουστικών καταλαβαίνει τις χειρονομίες σας, το βλέμμα σας, και τη φωνή σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αλληλεπιδράτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τo σετ ακουστικών της Microsoft αποτελείται από εξειδικευμένα συστατικά που σε συνδιασμό επιτρέπουν ολογραφικό computing. Το οπτικό σύστημα λειτουργεί στο lock-step με προηγμένους αισθητήρες. Το HPU κάνει την ελαφριά εργασία της επεξεργασίας του μεγάλου όγκου δεδομένων ανά δευτερόλεπτο. Όλα αυτά τα στοιχεία και περισσότερα, θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα και να αλληλεπιδρούν με ολογράμματα.

Για να είστε ένας από τους πρώτος που θα πάρετε στα χέρια σας τα νέα HoloLens Development Edition της Microsoft επισκευτείτε τώρα την επίσημη ιστοσελίδα για να εγγραφείτε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS