Αρχικήinet«Έξυπνο» βραχιόλι για τις κολλητές σου!

«Έξυπνο» βραχιόλι για τις κολλητές σου!

βραχιόλι

Τι καλύτερο από ένα βραχιόλι που συμβολίζει τη φιλία!

Η εταιρεία Gemio, εγκαινιάζει μια σειρά συσκευών που φοριούνται, οι οποίες συγχρονίζονται μεταξύ τους, όταν υπάρχει σχέση φιλίας μεταξύ των κατόχων.

Gemio-Friend-Effects

Με μια παλέτα των χρωμάτων που μπορεί να αλλάξει με τη χρήση του MyGemio App, το βραχιόλι διαθέτει εφέ φωτισμού που ενεργοποιείται όταν ο κάτοχος επικοινωνεί με τους φίλους του. Ορισμένα χρώματα ανάβουν ανάλογα με το ποιος είναι μαζί σας, τι χειραψίες πραγματοποιείτε και τι ρούχα φοράτε (εξαιτίας του αισθητήρα χρώματος).

Gemio-Gesture-Effects2

Το βραχιόλι έρχεται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, αλλά όσοι το χρησιμοποιούν μπορούν να προσωποποιήσουν το δικό τους, αλλάζοντας τα αποσπώμενα μέρη, χρησιμοποιώντας ένα online στούντιο σχεδιασμού που συνδέει ασύρματα.

Gemio-Light-Designer

Οι χρήστες μπορούν επίσης να στείλουν μηνύματα φωτός σε φίλους. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να δημιουργήσουν σήματα – παρόμοια με σήματα Μορς οι κώδικες beeper – για να επικοινωνούν. Για παράδειγμα, τρεις λάμψεις θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι ο φίλος σας έρχεται.

«Το σχεδιάσαμε για εφήβους επειδή διαμορφώνουν τις τάσεις τόσο της μόδας όσο και της τεχνολογίας», δήλωσε ο Michael Bettua, Διευθύνων Σύμβουλος της Gemio. “Έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό που είναι περισσότερο σημαντικό για αυτούς και φυσικά είναι η δυνατότητα να μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να επικοινωνούν σε ένα άλλο επίπεδο με τους φίλους τους”, πρόσθεσε.

Αν και δεν είναι η πρώτη wearable συσκευή τεχνολογίας, τα βραχιόλια της Gemio είναι από τα λίγα που επιτρέπουν ιδιαίτερη προσαρμογή.

Οι προ – παραγγελίες για το Gemio ξεκινούν στα τέλη Νοεμβρίου 2015 από το gogemio.com. Τα βραχιόλια αναμένεται να πωλούνται μεταξύ $69 και $99.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS