ΑρχικήinetViber Android & iOS: Ομαδικά Likes και καλύτερο Video Messaging

Viber Android & iOS: Ομαδικά Likes και καλύτερο Video Messaging

Το Viber είναι ένα από τα πολλά δημοφιλή προγράμματα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για φορητές συσκευές που διατίθενται στην αγορά. Η εφαρμογή έχει πάνω από 100 εκατομμύρια downloads από το Google Play Store και πιθανώς τις ίδιες ή περισσότερες από το App Store.
Αν και είναι ήδη διαθέσιμο και για συσκευές Windows Phone, το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών προέρχεται από τα Android και iOS, ο οποίος είναι πιθανώς και ένας από τους λόγους που η έκδοση του Windows Phone δεν διαθέτει μερικά χαρακτηριστικά που είναι ήδη διαθέσιμα στα άλλα δύο.

Viber Android & iOS Ομαδικά Likes και καλύτερο Video Messaging
Τέλος πάντων, το Viber πρόσφατα ενημέρωσε την έκδοση για τις Android και iOS πλατφόρμες, η οποία διαθέτει μερικά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.
Το πρώτο πράγμα που αξίζει να αναφερθεί είναι το γεγονός ότι οι προγραμματιστές έχουν προσθέσει τα Ομαδικά Likes, τα οποία σημαίνουν ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να κάνουν “Like” σε μηνύματα σε ομαδικές συζητήσεις και να δείτε σε ποιον αρέσει το vibe σας.
Επιπλέον, η ενημέρωση θα πρέπει επίσης να προσθέσει την επιλογή να μοιραστείτε περιεχόμενο με τους φίλους σας πιο εύκολα από ποτέ, με το να κάνετε προώθηση των μηνυμάτων Κοινών Συνομιλιών.
Η επιλογή του να γράφεις ελεύθερα έχει εφαρμοστεί επίσης, οπότε τώρα οι Viber χρήστες μπορούν γράφουν μηνύματα κειμένου έως και 7.000 χαρακτήρων.
Οι προγραμματιστές επιβεβαίωσαν, ακόμη, ότι έχουν βελτιώσει την εμπειρία αποστολής μηνυμάτων μέσω βίντεο με νέα χαρακτηριστικά, αλλά δεν έχουν δοθεί πρόσθετα στοιχεία ακόμη.
Όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά και οι βελτιώσεις είναι διαθέσιμες και στις Android αλλά και στις iOS πλατφόρμες. Ωστόσο, υπάρχει ένα νέο χαρακτηριστικό που εφαρμόστηκε μόνο στην έκδοση του Android Viber και το οποίο έχει και νόημα.
Όπως φαίνεται οι Κοινές Συνομιλίες είναι επιτέλους διαθέσιμες και για τα Android tablets. Μέχρι πρόσφατα, αυτή η δυνατότητα ήταν διαθέσιμη μόνο στα Android smartphones, έτσι οι προγραμματιστές αποφάσισαν να διορθώσουν αυτό το θέμα.
Μπορείτε να κατεβάσετε τώρα το Viber για το Android σας δωρεάν μέσω του Google Play Store. Η εφαρμογή θα πρέπει να είναι πλήρως συμβατή με όλες τις συσκευές που έχουν έκδοση Android 4.0 και πάνω.
Για χρήστες iOS, η εφαρμογή μπορεί να κατέβει δωρεάν μέσω του App Store. Θα πρέπει να λειτουργεί ομαλά σε όλες τις συσκευές που τρέχουν iOS 7.0 ή νεότερη έκδοση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS