ΑρχικήinetΕγκαίνια για το Amazon Fire Kids Edition tablet

Εγκαίνια για το Amazon Fire Kids Edition tablet

cro_electronics_Kindle_fire_xd7_kids_content

Η Amazon εγκαινίασε αυτό το μήνα ένα νέο tablet που έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά και έχει τη μορφή του tablet Fire Kids Edition που είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη 7 ιντσών που προσφέρει ανάλυση 1024 x 600 pixels και 171 ppi.

Το tablet Fire Kids Edition μετρά 219,0 x 138,0 x 25,5 χιλιοστά σε μέγεθος και είναι εξοπλισμένο με τετραπλό πυρήνα 1,3 GHz, που υποστηρίζεται από 1GB μνήμης RAM.

Εσωτερικά υπάρχει 8GB μνήμη για αποθήκευση, 5GB του οποίου είναι στη διάθεση του χρήστη. Αλλά μέχρι και 128GB πρόσθετου χώρου αποθήκευσης μπορούν να προστεθούν χρησιμοποιώντας την υποδοχή κάρτας microSD, όπου μπορούν επίσης να αποθηκευτούν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική, φωτογραφίες, προσωπικά βίντεο και εφαρμογές.

Η Amazon εξηγεί λίγο περισσότερα για το σχεδιασμό του tablet for kids

To Fire Kids Edition ξεκινά στο Amazon Free Time, το οποίο είναι χτισμένο από το μηδέν μόνο για τα παιδιά. Το χρώμα του φόντου και οι γραμματοσειρές αλλάζουν σε ένα παιδικό σχεδιασμό φιλικό προς το παιδί, τα παιδιά βλέπουν μόνο τους τίτλους που επιτρέπετε να έχουν πρόσβαση, η αρχική οθόνη δείχνει τους τίτλους που είδαν πρόσφατα, και μπορούν ακόμη και να περιηγηθούν οπτικά σε περιεχόμενο βασισμένο σε χαρακτήρες ή θέματα όπως για παράδειγμα “Elmo”, “Δεινόσαυροι”, ή “κουταβάκια”.

Χαρακτηριστικά του νέου Tablet Fire Kids Edition περιλαμβάνουν:

  • Έως και $ 109 σε εξοικονόμηση στο Fire, 1 χρόνο από την Amazon Free Time Unlimited και ένα Kid Proof-case, καθώς και μια ξέγνοιαστη εγγύηση για 2 χρόνια.
  • Δεν είναι ένα παιχνίδι, είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο tablet με μία 7 “IPS οθόνη και μπροστά και πίσω κάμερες. Προσθέστε μια κάρτα microSD για έως και 128GB επιπλέον αποθήκευση.
  • 2 χρόνια εγγύηση: αν σπάσει, επιστρέψτε το και θα το αντικαταστήσουμε δωρεάν. Χωρίς ερωτήσεις.
  • Απεριόριστη, ελεύθερη πρόσβαση σε 10.000 παιδικά βιβλία, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, εκπαιδευτικές εφαρμογές, παιχνίδια και με 1 έτος Amazon Free Time Unlimited.
  • Best-in-class γονικό έλεγχο που σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε τα όρια χρήσης, πρόσβασης περιεχομένου και εκπαιδευτικών στόχων.

Το tablet Fire Kids Edition είναι εξοπλισμένο με μπαταρία ικανή να παρέχει έως και 7 ώρες χρήσης και μπορεί να επαναφορτίσει πλήρως σε λιγότερο από 6 ώρες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS