ΑρχικήsecurityΗ Orange ενσωματώνει τον Password Manager

Η Orange ενσωματώνει τον Password Manager

Η Orange εγκαινιάζει το Dive 70 smartphone στην Ευρώπη, φέρνοντας την ασφάλεια στο προσκήνιο με έναν ενσωματωμένο κωδικό και το πρόγραμμα για την ασφάλεια αρχείων.
Κυκλοφόρησε πρώτα στη Γαλλία, έπειτα στη Σλοβακία και τη Ρουμανία και στη συνέχεια, σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές, το Dive 70 είναι ο πρώτος καρπός της συνεργασίας της Orange με την Keeper Security. Ο ασφαλής κωδικός της Keeper και ο διαχειριστής ψηφιακών αρχείων είναι προ-εγκατεστημένα και πλήρως ολοκληρωμένα, και επιτρέπουν στους χρήστες να αποθηκεύουν και να συμπληρώνουν κωδικούς πρόσβασης σε εφαρμογές για κινητά και στους browsers με ασφάλεια, δίνοντας τη δυνατότητα αναβάθμισης σε premium προσφορά της Keeper. Χρησιμοποιεί 256-bit AES κρυπτογράφηση και zero-knowledge αρχιτεκτονική.

Η Orange ενσωματώνει τον Password Manager
Για να πάμε και ένα βήμα παραπέρα, οι περισσότερες συσκευές που έχουν το εμπορικό σήμα της Orange σε ένα έυρος από smartphones θα έχουν στο εξής και της Keeper, δήλωσαν οι εταιρείες.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε στους πελάτες της Orange την καλύτερη τεχνολογία για να διαχειρίζονται τους κωδικούς και να προστατεύουν πιο ευαίσθητες και προσωπικές πληροφορίες τους στις κινητές συσκευές τους», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Ασφαλείας της Keeper και συνιδρυτής της, Darren Guccione. “Η Orange αναγνωρίζεται ως κορυφαία μάρκα κινητών και πρωτοπόρος στην παροχή μεγάλης αξίας για τους πελάτες της. Είναι τιμή να είμαστε αναπόσπαστο μέρος των πρωτοβουλιών της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο της Orange.”
Η Orange σταθερά ενισχύει το portfolio της σχετικά με την ασφάλεια των κινητών κάνει την αρχή για τις κινητές cloud υπηρεσίες -πολλές από τις οποίες είναι ο αγωγός για την κλοπή πληροφοριών και εκτεθειμένων δικτύων. Πέρυσι ξεκίνησε το Mobile Connect, μια λύση ταυτοποίησης σχεδιασμένη για να επιτρέψει στους πελάτες να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα ως κλειδιά για να συνδεθούν με ασφάλεια σε οποιαδήποτε ψηφιακή υπηρεσία, ανεξάρτητα από τη συσκευή ή τη σύνδεση δικτύου που χρησιμοποιείται. Η λύση βασίζεται σε μια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί την κάρτα SIM για να επικυρώσει την είσοδο σε ασφαλείς ψηφιακές υπηρεσίες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS