ΑρχικήinetΓνωρίστε τον σταθμό φόρτισης πολλαπλών συσκευών από την Fishbone

Γνωρίστε τον σταθμό φόρτισης πολλαπλών συσκευών από την Fishbone

Ο καθένας μας που έχει πολλαπλές φορητές συσκευές και θα πρέπει να τις επαναφορτίζει σε καθημερινή βάση, γνωρίζει ήδη ότι μπορούν να καταλάβουν αρκετό χώρο στην επιφάνεια εργασίας. Αν ψάχνετε για μια λύση, που θα σας βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση αυτού του προβλήματος, τότε ο σταθμός φόρτισης της Fishbone που δημιουργήθηκε από την Trendlift ίσως να αξίζει να διερευνηθεί περισσότερο, καθώς σας επιτρέπει να φορτίζετε έως και 5 συσκευές κινητών, ταμπλέτες, smartphones και E-Book Reader , συσκευές gaming , iPods και συσκευές χειρός.

Γνωρίστε τον σταθμό φόρτισης πολλαπλών συσκευών από την Fishbone

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το σύστημα φόρτισης πολλαπλών συσκευών που έχει ξεκινήσει στο Kickstarter με στόχο να φτάσει τα $ 30.000 κατά τη διάρκεια των επόμενων 30 ημερών. Χάρη σε πάνω από 470 υποστηρικτές, το έργο έχει ήδη κερδίσει πάνω από $ 20.000 σε μόλις τρεις πρώτες της ημέρες.

Ο συγκεκριμένος σταθμός φόρτισης έχει διαμορφωθεί για να καταστεί ευκολότερο να μένουν τα καλώδια των συσκευών σας τακτοποιημένα και οργανωμένα τη διάρκεια της φόρτισης.Απλά συνδέστε τα καλώδια και τυλίξτε τα γύρω από το σώμα του Fishbone

Ο συγκεκριμένος σταθμός φόρτισης έχει διαμορφωθεί για να καταστεί ευκολότερο να μένουν τα καλώδια των συσκευών σας τακτοποιημένα και οργανωμένα τη διάρκεια της φόρτισης. Απλά συνδέστε τα καλώδια και τυλίξτε τα γύρω από το σώμα του Fishbone. Τα συστήματα της έξυπνη φόρτισής του με συνδυασμένη μέγιστη απόδοση του 6.8A θα εντοπίσει αυτόματα και να ρυθμίσει την ισχύ φόρτισης ανάλογα με τις ανάγκες της συσκευής σας, είτε πρόκειται για το Android ή για μία iDevice.
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τον νέο σταθμό φόρτισης μπορείτε να παρακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS