ΑρχικήsecurityΗ IoT Security Market θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλεια!

Η IoT Security Market θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλεια!

Η Internet of Things (IoT) Security Market, η οποία αποτελείται από έξυπνες τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες που στοχεύουν στη διασφάλιση του δικτύου των συνδεδεμένων συσκευών, αναμένεται να φθάσει τα $28,90 δις μέχρι το 2020.

Η IoT Security Market θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλεια!
Η IoT Security Market θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλεια!

Σύμφωνα με μια έκθεση της έρευνας αγοράς από MarketsandMarkets, ζητήματα ασφάλειας που ξεκίνησαν με τη σύνδεση των συστημάτων πληροφορικής και με την ανάπτυξη της δικτύωσης έχουν πλέον επιδεινωθεί από τα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα πολυπλοκότητας. Έτσι, οι πάροχοι λύσεων ασφάλειας εργάζονται για την ενσωμάτωση αποτελεσματικών λύσεων ασφάλειας.
Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία αναμένει την αύξηση των ανησυχιών σχετικά με την ασφάλεια σε κρίσιμες υποδομές, όπως επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, ευφυή δίκτυα και εγκαταστάσεις παραγωγής για να παραμείνει η βασική κινητήρια δύναμη της IoT Security Market τα επόμενα χρόνια.
Το διακύβευμα είναι υψηλό. “Τα θέματα ασφάλειας στις κρίσιμες υποδομές μπορεί να οδηγήσουν σε τεράστιες απώλειες, όπως παραβιάσεις ενέργειας, απώλεια ζωής και δυσλειτουργία των πυρηνικών αντιδραστήρων”, δήλωσε η εταιρεία. “Ως εκ τούτου, η ορθή εφαρμογή ασφάλειας είναι ζωτικής σημασίας και οι εταιρείες αυξάνουν τις επενδύσεις τους για αυτόν τον λόγο.”
Ρυθμιστικές αρχές στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη έχουν, επίσης, εξουσιοδοτήσει τα πρότυπα ασφαλείας σχετικά με την κοινοποίηση των πληροφοριών και την ιδιωτική ζωή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι πάροχοι λύσεων να στραφούν προς λύσεις ασφαλείας σχετικές με το IoT για να προστατεύσουν τις συνδεδεμένες συσκευές από μόνοι τους. Ωστόσο, πολλές οργανώσεις στις αναπτυσσόμενες χώρες εξακολουθούν να αγνοούν τις βασισμένες στο IoT επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και κατά συνέπεια και τα αποτελέσματά τους, τα οποία λειτουργούν ως ανασταλτικός παράγοντας στην ανάπτυξη της αγοράς.
Επιπλέον, το IoT παρακινεί τις cloud προσεγγίσεις.
“Σήμερα, οι cloud-based λύσεις ασφάλειας παρέχουν καλές ευκαιρίες για την ανάπτυξη της IoT Security Market, με το να ελαχιστοποιούν και να διατηρούν το κόστος της εφαρμογής, και έτσι οι οργανισμοί στρέφονται προς την ανάπτυξη cloud-based λύσεων ασφαλείας”, πρόσθεσε η εταιρεία.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS